Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightDaily Paper

Daily Paper

Het Amsterdamse Daily Paper is opgericht door drie jongens zonder mode-opleiding, maar met een enorme passie voor kleding. En met succes. De hoodies, T-shirts en broeken met Afrikaanse invloeden van Daily Paper worden wereldwijd gedragen.

136 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
136 artikelen

Het Amsterdamse Daily Paper is opgericht door drie jongens zonder mode-opleiding, maar met een enorme passie voor kleding. En met succes. De hoodies, T-shirts en broeken met Afrikaanse invloeden van Daily Paper worden wereldwijd gedragen.

Daily Paper bij de Bijenkorf

In Amsterdam werd in 2010 het modemerk Daily Paper opgericht door drie vrienden. Osei, Trabsini en Suleiman begonnen ooit met het schrijven van een blog over mode en muziek, maar al snel kreeg deze blog een totaal andere wending. De T-shirts die zij weggaven ter promotie van hun blog werden geliefd onder liefhebbers van streetwear en er ontstond dan ook een grote vraag naar de Daily Paper T-shirts met logoprint. Het was het begin van een nu wereldwijd modemerk. Ontdek de verschillende collectie met onder andere de exclusieve samenwerking met het Van Gogh Museum: Daily Paper x Van Gogh.

Streetwise dameskleding van Daily Paper

Eclectische prints en het gebruik van zachte kleuren staan momenteel centraal wanneer we de collectie van Daily Paper voor dames bekijken. Het assortiment aan kleding bestaat grotendeels uit comfortabele Daily Paper hoodies, truien, T-shirts en joggingbroeken met logoprint van het Amsterdamse modemerk. De ontwerpen zijn streetwise ontworpen en creëren daarmee mode items om een nonchalante casual look mee uit te stralen.

Afrikaanse invloeden van Daily Paper voor heren

Net als voor dames geldt dat de collectie van Daily Paper voor heren symbool staat voor wat hedendaags wordt beschouwd als streetwear. Door inspiratie te halen uit de Afrikaanse roots van de ontwerpers worden kleuren en culturele aspecten uit Afrika doorgevoerd in de ontwerpen. Zo ontstaan T-shirts en broeken in vooruitstrevende ontwerpen, maar ook de zeer geliefde truien & vesten voor heren van Daily Paper waar de nadruk ligt op eenvoud en het gebruik van kleur.

Trek je Daily Paper hoodie aan!

Vooral onder mannen geldt dat de Daily Paper hoodies voor heren momenteel ongekend populair zijn. Maar ook voor dames zijn er fluorescerende exemplaren te vinden, waaronder in de lijn Daily Paper - Captain Series. Ze zijn op veel verschillende manieren te combineren, zoals met matchende Daily Paper broeken, en worden veel gezien in het huidige straatbeeld. Een Daily Paper trui wordt gemaakt van sweatstof en heeft daardoor een zeer zacht katoenen comfort. Zo ben je met een van de hoodies, truien of sweaters van het modemerk niet alleen street-ready, maar heb je het ook elk seizoen lekker warm.