Daily Paper

Het Amsterdamse Daily Paper is opgericht door drie jongens zonder mode-opleiding, maar met een enorme passie voor kleding. En met succes. De hoodies, T-shirts en broeken met Afrikaanse invloeden van Daily Paper worden wereldwijd gedragen.

105 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 105 artikelen
48 van 105 gezien

Het Amsterdamse Daily Paper is opgericht door drie jongens zonder mode-opleiding, maar met een enorme passie voor kleding. En met succes. De hoodies, T-shirts en broeken met Afrikaanse invloeden van Daily Paper worden wereldwijd gedragen.

Daily Paper bij de Bijenkorf

In Amsterdam werd in 2010 het modemerk Daily Paper opgericht door drie vrienden. Osei, Trabsini en Suleiman begonnen ooit met het schrijven van een blog over mode en muziek, maar al snel kreeg deze blog een totaal andere wending. De T-shirts die zij weggaven ter promotie van hun blog werden geliefd onder liefhebbers van streetwear en er ontstond dan ook een grote vraag naar de Daily Paper T-shirts met logoprint. Het was het begin van een nu wereldwijd modemerk.

Streetwise dameskleding van Daily Paper

Eclectische prints en het gebruik van zachte kleuren staan momenteel centraal wanneer we de collectie van Daily Paper voor dames bekijken. Het assortiment aan kleding bestaat grotendeels uit comfortabele Daily Paper hoodies, truien, T-shirts en joggingbroeken met logoprint van het Amsterdamse modemerk. De ontwerpen zijn streetwise ontworpen en creëren daarmee mode items om een nonchalante casual look mee uit te stralen.

Afrikaanse invloeden van Daily Paper voor heren

Net als voor dames geldt dat de collectie van Daily Paper voor heren symbool staat voor wat hedendaags wordt beschouwd als streetwear. Door inspiratie te halen uit de Afrikaanse roots van de ontwerpers worden kleuren en culturele aspecten uit Afrika doorgevoerd in de ontwerpen. Zo ontstaan T-shirts en broeken in vooruitstrevende ontwerpen, maar ook de zeer geliefde truien & vesten voor heren van Daily Paper waar de nadruk ligt op eenvoud en het gebruik van kleur.

Trek je Daily Paper hoodie aan!

Vooral onder mannen geldt dat de Daily Paper hoodies voor heren momenteel ongekend populair zijn. Maar ook voor dames zijn er kleurrijke exemplaren te vinden. Ze zijn op veel verschillende manieren te combineren, zoals met matchende Daily Paper broeken, en worden veel gezien in het huidige straatbeeld. Een Daily Paper trui wordt gemaakt van sweatstof en heeft daardoor een zeer zacht katoenen comfort. Zo ben je met een van de hoodies, truien of sweaters van het modemerk niet alleen street-ready, maar heb je het ook elk seizoen lekker warm.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl