Toppers uit de NIEUWE
COLLECTIE

Elke nieuwe collectie heeft zo haar toppers. Van speelse jasjes van Essentiel tot unieke schoenen van TOPSHOP: deze items mogen niet ontbreken in jouw garderobe.

vakantiedilemma SNEEUW OF ZON

Ga jij liever shinen in de sneeuw of genieten in de zon? Welke keuze je ook maakt, wij stelden een checklist op met daarin dé benodigdheden voor een geslaagde vakantie.

Pre-launch M∙A∙C WORK IT OUT

Ontdek de nieuwe lentecollectie van M∙A∙C: Work It Out. Met een verrassende combinatie van kleur en fitness weet de make-up van deze lijn al je zintuigen te stimuleren.

ontdek de collectie

SHOP NU G-STAR RAW
ELWOOD X25

De iconische Pharrell Williams presenteert je de speciale G-Star RAW Elwood X25-collectie. Ontdek nu bij de Bijenkorf de iconische 3D jeans in verschillende en unieke prints.

A SHE STORY

Elf krachtige vrouwen vertellen aan ons hun inspirerende verhalen over succes, talent en wat het vrouw-zijn voor hen betekent

lees meer

BEAUTY NIEUWS

Ontdek hier het beauty nieuws van deze maand en maak kennis met de nieuwste make-up collecties, geuren en verzorgingsproducten

ontdek het nieuws

Tommy Hilfiger TOMMY X GIGI

Nu beschikbaar in filiaal Amsterdam en online: de Tommy X GiGi-collectie. Shop direct of bekijk het lookbook en laat je inspireren.

ontdek de collectie
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Inloggen

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter