menu

A SHE STORY

Elf krachtige vrouwen vertellen aan ons hun inspirerende verhalen over succes, talent en wat het vrouw-zijn voor hen betekent

bekijk de interviews

Gezonde lifestyle HARDLOPEN

Van goede hardloopschoenen tot de beste sportleggings: vind bij ons alles wat je nodig hebt om het pad naar een gezonde lifestyle te bewandelen

SCHERPE PRIJZEN
IN DE OUTLET

ontdek de outlet

NIEUWE
COLLECTIE

Ben je toe aan iets nieuws? Ontdek de collecties van merken als Essentiel, Sandro en French Connection en ga voor een frisse en trendy look.

BEAUTY
NIEUWS

Ontdek hier het beauty nieuws van deze maand en maak kennis met de nieuwste make-up collecties, geuren en verzorgingsproducten

ontdek het nieuws

Vier het CHINEES NIEUWJAAR

Het jaar van de Rode Vuur Haan dient groots ingeleid te worden. Verwen elkaar daarom met een mooi en bijpassend geschenk voor een krachtig 2017.

ontdek het aanbod

MAJE

Herleef het retrogevoel uit de jaren 70 met de collectie van Maje. Denk aan mooie jurken van kant, broeken met flared pasvormen en sierlijke borduursels.

ontdek de collectie

SANDRO

In de collectie van Sandro wisselen sprekende kleuren zich af met zachte pasteltinten en wordt een ongedwongen, maar bovenal vrouwelijke look gepresenteerd

ontdek de collectie

NIKKIE

Casual en fashionable: dat is de collectie van Nikkie. Door te mixen en matchen met haar nieuwste creaties maak je je outfit geschikt voor zowel dag als nacht.

ontdek de collectie
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Inloggen

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter