Badpakken

Van minimalistische badpakken van Aya Label tot prachtige badpakken van Agent Provocateur met waanzinnige details: in de badpakkencollectie van de Bijenkorf vind je ze allemaal. Voor welk badpak ga jij aankomend seizoen?

196 artikelen
  • Badpakken met beugel
  • Badpakken met vulling
  • Badpakken zonder beugel
  • Bandeau badpakken
  • Corrigerende badpakken
Filter & sorteer
196 artikelen

Van minimalistische badpakken van Aya Label tot prachtige badpakken van Agent Provocateur met waanzinnige details: in de badpakkencollectie van de Bijenkorf vind je ze allemaal. Voor welk badpak ga jij aankomend seizoen?

Badpakken voor dames bij de Bijenkorf

Badpakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Bij de Bijenkorf vind je een uiterst gevarieerde badmodecollectie waar ook het zwempak deel van uitmaakt. Anno 2021 is het badpak sexyer dan ooit. In onze collectie vind je dan ook veel badpakken met een lage rug en cut-out details. Als jij op zoek bent naar een verleidelijk badpak, moet je echt even een kijkje nemen bij de badpakkencollectie van Seafolly. Hier vind je namelijk ook het strapless badpak model. Daar recht tegenover staat het sportieve badpak. Kan jij niet kiezen? De badpakken van Tommy Hilfiger en Calvin Klein zijn sportief én sexy!

Badmodetrends 2021: terug naar de jaren ’50

Dit seizoen zie je veel badpakken in retro pastelkleuren. De badpakken van Maaji hebben felle kleuren en vrolijke prints met bloemen. Ook het gestreepte badpak is een enorme trend. Dit zwempak vind je in de collectie van Love Stories, maar ook bij de badpakken van marlies | dekkers en bij de badpakken van Cyell. Het gestreepte badpak is helemaal van nu, met een knipoog naar de jaren ’50.

Stijlvol zwart of sexy rood: badpakken vind je in alle kleuren

Naast pastelkleuren sieren ook felle kleuren de collectie. Het rode badpak is een iconische klassieker die altijd een verleidelijke look creëert. Een roze badpak is een uitgesproken keuze, maar kan heel mooi staan als je al een tan hebt. Ook het witte badpak laat een zongebruinde huid prachtig uitkomen. Twijfel je voor welke kleur badpak je moet gaan? Een zwart badpak is een veilige keuze waarmee je altijd stijlvol voor de dag komt. Daarnaast kleedt het zwarte badpak prachtig af.

Corrigerende badpakken voor dames met een grote maat

Een zwempak biedt de uitkomst als jij een buikje wilt verhullen. In ons assortiment vind je een aantal badpakken met een shapend en liftend effect waardoor jouw figuur prachtig uitkomt. De badpakken van Miraclesuit zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met voluptueuze rondingen. De ontwerpen zijn verrijkt met een beugel of voorgevormde cups, zodat jij een duizelingwekkend decolleté creëert. Ideaal als je een grote cupmaat hebt!