Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Dames”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Björn Borg voor dames bij de Bijenkorf

Björn Borg weet als geen ander wat een sporter nodig heeft. De topatleet die is geboren in 1956 was een ware rockster op de tennisbaan en won vele titels. Met maar liefst 11 grandslamtitels en 62 keer winst op toernooien staat hij absoluut aan de top. Altijd actief en strevend naar verandering zonder het veilig te spelen. Dat is waar dit merk voor staat en dat gevoel wilt hij geven aan iedereen die Björn Börg draagt.
In 1984 start het merk met sportswear. Maar met hun visie willen ze de collectie verbreden en maken een uitstap naar ondergoed. In 1989 maakten ze voor het eerst de perfecte boxershorts voor heren. De Björn Borg Classic Shorts 3201 waren baanbrekend en werden pas na een tijd geaccepteerd als het nieuwe soort ondergoed.
1992 is het jaar waar ook de vrouwen aan bod komen. In dezelfde stijl als ondergoed voor heren is de eerste collectie een feit. In 2000 komen de eerste vrolijk gekleurde stukken op de markt met de naam FUN. Vanaf 2004 kwam het meest bekende ondergoed van dit merk op de markt. De gekleurde exemplaren kwamen uit met het logo geprint op de gehele band. Destijds is het een trend om je broek laag te dragen en de rand er bovenuit te laten piepen.

De collectie van Björn Borg

Ultra comfortabel ondergoed is waar het merk het meest bekend om staat. Zo zitten er voor vrouwen perfecte bh’s tussen die te combineren zijn met bijpassend ondergoed. Het ondergoed is er in verschillende modellen dus kies hieruit jouw favoriet.
Ook voor sportkleding ben je hier aan het juiste adres. Innovatieve materialen worden hier gecombineerd met de perfecte modellen. Hierdoor wordt iedere work-out bevorderd en zie je er bovendien ook nog stylish uit.