• Home
  • icon--arrow-micro-rightDames

Ganni dames

115 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
Filter & sorteer
115 artikelen
48 van 115 gezien

Ganni voor dames bij de Bijenkorf

Het Deense modemerk Ganni is gevestigd in hartje Kopenhagen, een stad die naar eigen zeggen volledig aansluit op de kenmerkende ongecompliceerde cultuur waar het merk voor staat. En dat zie je terug in ieder kledingstuk van de collectie. Ganni creëert garderobe klassiekers voor de onafhankelijke vrouw. Van de kenmerkende Ganni T-shirts en sweaters met tekstprints tot aan de über-vrouwelijke blouses en onmisbare jassen van het merk.

Uitgebreide collectie Ganni dameskleding

Ganni damesmode biedt de perfecte middenweg tussen Scandinavisch cool en Parijse ongedwongen stijl. Het merk is dan ook favoriet onder Scandinaviërs. In tegenstelling tot andere typische Scandinavische merken staat Ganni echter niet bekend om minimalistische designs alleen. Ganni heeft met haar kleding dan ook één duidelijk doel voor ogen: het gezicht van de mode veranderen. Het merk weet in zeker iedere collectie een tal van musthaves te verwerken waarvan iedere modebeminnende vrouw haar hart sneller gaat kloppen. Denk maar aan de statement T-shirts met speelse teksten, figuren en andere kenmerkende prints. En de Ganni jurken, die veelal verrijkt zijn met bijzondere prints. Ganni wil een gat in de markt dichten in de vooruitstrevende markt voor moeiteloze easy-to-wear kledingstukken. Van perfecte date-night jurken tot relaxed fit Ganni truien voor op een luie zondag.

Over het merk Ganni

Sinds 2009 staan Creative Director Ditte Reffstrup en CEO Nicolaj Reffstrup aan het hoofd van Ganni. Creative Director Ditte haalt zijn inspiratie eigenlijk wel uit alle facetten van het dagelijks leven, maar muziek, films en reizen voeren zijn creativiteit pas écht. Ganni vindt inspiratie in de gedurfde meisjes uit Kopenhagen en de rest van de wereld. “Ganni meisjes zijn speels, fel onafhankelijk en ongecompliceerd – ze weten instinctief dat mode gaat over het ontdekken van je eigen stijl, en niet over het kopiëren van looks uit een magazine. We ontwerpen kwalitatieve mode die op verschillende manieren gedragen kunnen worden om aan te sluiten bij een individuele stijl,” aldus Ditte Reffstrup.