Levi's Jeans voor dames

Levi’s jeans is dé originele jeans en blijft tot op de dag van vandaag ongekend populair. Dit seizoen maakt de extra hoge spijkerbroek zijn rentrée. Zo heb je bijvoorbeeld de high-rise en de the mile high super skinny. Deze jeans zijn in een zwarte en blauwe wassing te verkrijgen. Welke Levi’s is jouw favoriet?

87 artikelen
  • Slim fit jeans
  • Skinny fit jeans
  • Straight fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Loose fit jeans
  • Bootcut jeans
  • Destroyed jeans
  • Jeans shorts
Filter & sorteer
  • 87 artikelen
48 van 87 gezien

Levi’s jeans is dé originele jeans en blijft tot op de dag van vandaag ongekend populair. Dit seizoen maakt de extra hoge spijkerbroek zijn rentrée. Zo heb je bijvoorbeeld de high-rise en de the mile high super skinny. Deze jeans zijn in een zwarte en blauwe wassing te verkrijgen. Welke Levi’s is jouw favoriet?

Levi’s jeans voor dames bij de Bijenkorf

Levi’s jeans valt in het rijtje moderne klassiekers, en is daarmee nooit out-of-style. De Levi’s is de vaandeldrager onder de spijkerbroeken. In de afgelopen jaren zien we zelfs dat het merk een sterke revival doormaakt, naast de jeans zien we ook de T-shirts en truien weer het straatbeeld sieren.

Over Levi-Strauss en Co.

Levi’s-Strauss komt oorspronkelijk uit San Francisco, en nog steeds is waar tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van het merk zich begint. Het spijkerbroekenlabel verloochent zijn ‘roots’ dus niet. Het bedrijf ontleent zijn naam aan zijn grondlegger Oskar Levi Strauss, ‘Levi’ was zijn roepnaam en in de volksmond is dit de naam van het jeansmerk geworden.

Sterker nog, de Levi’s jeans was de eerste echte spijkerbroek. In 1847 vertrok de Levi-Strauss van uit Duitsland naar Californië, uit opdracht van zijn broer. Hij ging kleding verkopen aan de goudzoekers naar deze plaats toetrokken. Om de goudzoekers te faciliteren had hij stevige materialen nodig, even dik en sterk als zeildoek. Zo werd de stof ‘denim’ geboren, een verbastering van de naam van de katoensoort ‘Serge de Nîmes’. De spijkerbroek was compleet, toen kleermaker Jacob Davis begon met het gebruik van klinknagels. Hij ‘timmerde’ deze in de stof om de zakken van de broeken te verstevigen. Hiermee werd de eerste echte ‘Levi’s blue jeans’ geboren, de 501. Dit is de originele Levi’s spijkerbroek.

Levi’s jeans modellen

Hoewel de 501 nog steeds te koop is, vind je bij onze damesspijkerbroeken collectie iets andere modellen. Voornamelijk zijn het ‘skinny jeans en met broeken met een regular fit. Daarnaast zijn er ook nog verschillende wassingen, variërend van licht tot donker blauw en zwart. Hieronder belichten we enkele verschillende spijkerbroeken.

710 Mid-rise jeans. De 701 mid-rise jeans heeft een skinny pijp en is te verkrijgen in verschillende kleuren indigo. De faded wassing op de boven benen zorgt te voor dat jouw boven benen slank tonen.

721 High-rise jeans. De high rise heeft een hoge taille en heeft een zeer comfortabele fit. De katoenblend is verrijkt met elastan, dit zorgt er voor dat jou jeans lekker zit.

Mile high super skinny. Op zoek naar de perfecte zwarte jeans? De Mile high super skinny heeft een uitstekende pasvorm en een kortere pijp. Met extra elastan valt de jeans soepel om de heupen.

High-rise flared fit. Helemaal klaar met de skinny jeans? De flared fit, met zijn uitlopende pijp is totaal het tegenovergestelde. Draag de broek met plateauzolen of een casual gymp.

Levi’s shorts. Levi’s short zijn natuurlijk ook super iconisch! Als je 501 versleten is, knip je gewoon de pijpen af en zo geef je jouw jeans een tweede leven. Bewerkt met gaten, en rafels oogt de short versleten. Dat hoort bij de look! De Levi’s short is een must-have voor de zomer.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl