• Home
  • icon--arrow-micro-rightDames

Karen Millen dames

36 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
36 artikelen
36 van 36 gezien

Karen Millen bij de Bijenkorf

De collectie van Karen Millen wordt nog steeds ontworpen en geproduceerd in het atelier in London. Het merk richt zich op de zelfbewuste vrouw die haar eigen stijl volgt en dat is terug te zien in de collectie! De handgemaakte stukken zijn uit grote kwaliteit vervaardigd, daarbij gebruik gemaakt van de mooiste details en perfectie. Ieder kledingstuk is uniek en vertelt een verhaal. De klassieke stukken worden van de mooiste stoffen gemaakt met een knipoog naar haute couture.

Het ontstaan van Karen Millen

Het Britse modemerk Karen Millen is opgericht in 1981. Toen het merk net begon richtte het zich vooral op het maken van witte katoenen T-shirts. Door het steeds breder geworden netwerk werd de eerste Karen Millen winkel in 1983 geopend in Kent. Inmiddels is Karen Millen uitgegroeid tot een internationaal modemerk met winkels in meer dan 65 landen.

De collectie van Karen Millen

Karen Millen laat zich inspireren door safari en de tropen, en laat dit zien met een uitvoering van bloemen- en bladerenprints. De neutrale kleuren zijn aangevuld met opvallende prints en knalkleuren.

De kenmerkende Karen Millen jurken blijven de hoofdrol spelen in de collectie. Daarnaast speelt Karen Millen in op de laatste trends met sensuele stukken in pyama-style die luxueus zijn uitgevoerd. De mooi uitgevoerde jeans en pantalons laten zich goed combineren met een klassieke top of pullover. Ga voor klassiek en draag een witte blouse, of combineer jouw jeans met een top in een knalkleur voor een gewaagdere combinatie.

Ook de accessoires spelen weer een grote rol binnen deze collectie en stralen minimalisme en luxe uit. Met een prachtige tas of paar schoenen van Karen Millen steel jij de show. Binnen het tassen assortiment van Karen Millen vind je tassen voor elke gelegenheid. Zo zijn er clutches voor ’s avonds en handtassen voor overdag. Ook heeft Karen Millen wat grotere tassen, zoals shoppers en cross-body bags voor de liefhebster van de wat ruimere tassen.