/*! core-assets 4.0.0-53 - Thu Feb 15 2018 11:43:27 GMT+0100 (CET) - 🦆 */

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is het lingeriemerk dat bekend staat om de bh met de sierlijke bandjes. Haar lingerie wordt steeds populairder door de trend innerwear as outerwear: ondertussen is ze wel pionier van de trend te noemen. Haar collecties zijn innoverend en trendsettend.

Marlies | Dekkers Dames

Showtime! Dit najaar heeft Marlies Dekkers zich laten inspireren door Hollywood designer Edith Head. Van liefdesgodin Liz Taylor tot femme fatale Kim Novac. Voor elke rol een andere stijl. Ga jij voor krijtstreep zakenvrouw of verleidelijk champagne roze?

205 artikelen
Kies categorie
Filteren
  • Producten
  • Outfits
1-48 van 205

marlies | dekkers

Marlies Dekkers is een bekende lingerieontwerpster met internationaal gevolg van grote sterren als Lady Gaga, Britney Spears en Fergie. De baanbrekende ontwerpen van Marlies Dekkers hebben een stempel op de mode-industrie achtergelaten; nieuwe lingeriecollecties omarmen innovatie keer op keer. Haar ontwerpen vieren de schoonheid van het vrouwelijk lichaam en zijn ontworpen voor vrouwen vanuit een vrouwelijk oogpunt. De trend ‘onderkleding als bovenkleding’ werd ingezet door Marlies Dekkers, waarmee ze al snel haar diversiteit bewees. Alle marlies | dekkers-ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op leven: Marlies Dekkers wil met haar lingeriecollectie vrouwen meer zelfverzekerdheid geven.