Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightDames

Sandro dames

Sandro staat voor de ultieme Parisienne look. De visie op vrouwelijkheid van eigenaresse Evelyne Chétrite is duidelijk te zien in alle designs. Het merk biedt de vrouw toegankelijke luxe met strakke lijnen en verfijnde details.

434 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
Filter & sorteer
434 artikelen

Sandro staat voor de ultieme Parisienne look. De visie op vrouwelijkheid van eigenaresse Evelyne Chétrite is duidelijk te zien in alle designs. Het merk biedt de vrouw toegankelijke luxe met strakke lijnen en verfijnde details.

Sandro voor dames bij de Bijenkorf

Sandro is in het jaar 1984 ontstaan in de wijk Marais, Parijs en staat voor de ultieme Parisienne look. De visie op vrouwelijkheid van eigenaresse Evelyne Chétrite is duidelijk te zien in alle designs. Het merk biedt de vrouw toegankelijke luxe met strakke lijnen en verfijnde details. Van Sandro zijn er veel prachtige kledingstukken te vinden maar ook voor accessoires, schoenen en tassen kun je bij Sandro terecht.

Het ontstaan van Sandro

Evelyne Chétrite, de oprichtster van het merk zag tijdens haar jeugd de schoonheid van alle kleuren in Marokko. Ze keek met verwondering naar de gekleurde huizen in contrast met het okergekleurde zand en witte kaftans die haar moeder droeg. Haar grootvader was eigenaar van een kledingwinkel in Rabat en door zijn vakmanschap is haar liefde voor mode ontstaan.
Ze studeerde rechten en was ieder weekend bezig met haar grote passie; mode. Door in vintage shops te werken creëerde ze een vaste klantenkring die haar selecties en styling bewonderden. Nadat ze haar partner Didier Chétrite ontmoette kon ze haar liefde voor mode verder uitvoeren. Samen openden ze de eerste Sandro boutique en het was meteen een hit. Sindsdien is het modelabel alleen maar gegroeid.

Waar staat Sandro om bekend?

De basis van ieder design is vrouwelijkheid. Alle interpretaties hiervan worden tot uiting gebracht in verschillende ontwerpen. De looks die dit merk creëert laten je goed voor de dag komen maar zijn niet ondraagbaar of over-de-top. Ook maakt de ontwerpster krachtige ontwerpen die neigen naar het androgyne.
De collecties zijn geïnspireerd op de kleinste details. Ontwerpster Evelyn baseert soms gehele collecties op beelden die voorbij schieten op het terras van een bistro, vlakbij haar kantoor in Parijs.
Ondanks de explosieve groei van het merk is het altijd een familiebedrijf gebleven. Zo heeft het merk zich ontwikkelt met de lancering van een mannenlijn geleid door haar zoon. Haar zus heeft de creatieve leiding over merk Maje dat onderdeel is van de SMCP (Sandro-Maje-Claudie Pierlot) groep. En haar dochter staat Sandro bij in de styling.

Mode van Sandro

Met de kleding van Sandro kun je alle kanten op. Voor een klassieke look zijn er vele blazers en jasjes die geschikt zijn. Kies bijvoorbeeld voor een double breasted design in een felrode of kobaltblauwe kleur. Draag deze blazer met een unieke pantalon van Sandro voor een complete business chic look.
In een jurk van Sandro steel je ongetwijfeld de show. Vervaardigd uit de mooiste materialen en tussen allerlei fits zit er voor iedere vrouw wat tussen. Zo zijn er modellen van prachtig kant met een uniek detail die jou direct elegantie laten uitstralen. Relaxte sweater- en blousejurken zijn ideaal voor een everyday outfit met Parijse flair.
Ook voor jassen die volledig on-trend zijn kun je terecht bij dit merk. Zo kun je kiezen uit mooie mantels van wol met of zonder