Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zonnebrillen voor dames

De zonnebril is een onmisbaar accessoire op zonnige dagen. Elke gezichtsvorm kent een passend montuur. Gelukkig bestaat onze collectie zonnebrillen uit verschillende modellen (aviator, wayfarer, butterfly, retro) en kleuren. Kies het model dat bij jou past van merken als Ray-Ban, Gucci, Celine, Tom Ford, Celine en nog veel meer...

971 artikelen
  • Cat Eye zonnebrillen
  • Retro zonnebrillen
  • Aviator zonnebrillen
  • Wayfarer zonnebrillen
  • Butterfly zonnebrillen
  • Sportieve zonnebrillen
  • Shield zonnebrillen
Filter & sorteer
971 artikelen

De zonnebril is een onmisbaar accessoire op zonnige dagen. Elke gezichtsvorm kent een passend montuur. Gelukkig bestaat onze collectie zonnebrillen uit verschillende modellen (aviator, wayfarer, butterfly, retro) en kleuren. Kies het model dat bij jou past van merken als Ray-Ban, Gucci, Celine, Tom Ford, Celine en nog veel meer...

Zonnebrillen voor dames bij de Bijenkorf

De dameszonnebril is naast een praktische beschermer, hét accessoire dat je outfit en stijl compleet maakt. Daarom hebben wij bij de Bijenkorf een uitgebreid scala aan verschillende monturen van verschillende merken. Of je nu een hippe ronde teashade zoekt à la John Lennon voor een festival, of een glamoureuze cat eye zonnebril voor een strandvakantie – de zonnebrillencollectie voor dames bij de Bijenkorf is buitengewoon veelzijdig.

Zonnebrillen met Franse stijl

Bij de Bijenenkorf vind je een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen van modehuizen zoals Celine en DIOR. Het Franse modehuis Celine staat bekend om de klassieke lijnen en eigenstijdse ontwerpen. De trendy retro zonnebril van Celine is voorzien van een rondvormig montuur en wordt uitgevoerd in verschillende kleuren. De collectie zonnebrillen van DIOR is ook modern. DIOR geeft de aviator zonnebril een vernieuwende twist. Zoek je een andere zonnebril die waardig is voor een acte de présence op de Côte d’Azur? Ga voor een butterfly zonnebril van DIOR, en voel je een echte Française.

Zonnebrillen met Italiaanse extravaganza.

Italië blijft een favoriete vakantiebestemming bij velen, en staat bekend om zijn luxe modeproducten. Natuurlijk zijn ook de zonnebrillen van Gucci ongekend populair. De Italianen weten uiteraard hoe ze stijlvol voor de dag kunnen komen in de zon! Maar daarbij mag extravagantie én eigenzinnigheid niet ontbreken. Zo zie je bij Gucci brillen met grote glazen én een titanium frame, maar ook vind je klassieke aviators met de Gucci signatuur. Of ga je toch voor de zonnebrillen van Versace?

Eigenzinnige zonnebrillen

Een zonnebril met hartjes glazen of een paars montuur? De zonnebrillen van Tiffany & Co. zijn uitgesproken en eigenzinnig. De klassieke zonnebrillen van Prada hebben iets meer een retro glamour uitstraling. Beide modehuizen worden geleid door Miuccia Prada, de jongste kleindochter van Mario Prada. Ben je op zoek naar een zonnebril, waarmee je je eigen stijl kan laten zien? Neem dan eens een kijkje bij de iconische collectie met zonnebrillen van Ray-Ban. Ray-Ban weet als geen ander om echte musthave zonnebrillen te ontwerpen.

Jetset met een zonnebril

De Michael Kors zonnebrillen spelen perfect in op het jetset leven. De Amerikaanse designer ontwerpt voor de vrouw van nu: reislustig én dol op luxe items. Uiteraard kunnen in de collectie van Tom Ford ook de zonnebrillen voor dames niet ontbreken. De zonnebrillen van Tom Ford zijn goed te combineren met verschillende stijlen én hebben een zeer toegankelijk design. Kortom, onze gevarieerde collectie zonnebrillen biedt elke vrouw wat wils.