Zonnebrillen voor dames

De zonnebril is een onmisbaar accessoire op zonnige dagen. Elke gezichtsvorm kent een passend montuur. Gelukkig bestaat onze collectie zonnebrillen uit verschillende modellen (aviator, wayfarer, butterfly, retro) en kleuren. Kies het model dat bij jou past van merken als Ray-Ban, Gucci, Celine, Tom Ford, Celine en nog veel meer...

886 artikelen
  • Aviator zonnebrillen
  • Butterfly zonnebrillen
  • Cat Eye zonnebrillen
  • Retro zonnebrillen
  • Shield zonnebrillen
  • Sportieve zonnebrillen
  • Wayfarer zonnebrillen
Filter & sorteer
886 artikelen

De zonnebril is een onmisbaar accessoire op zonnige dagen. Elke gezichtsvorm kent een passend montuur. Gelukkig bestaat onze collectie zonnebrillen uit verschillende modellen (aviator, wayfarer, butterfly, retro) en kleuren. Kies het model dat bij jou past van merken als Ray-Ban, Gucci, Celine, Tom Ford, Celine en nog veel meer...

Zonnebrillen voor dames bij de Bijenkorf

De dameszonnebril is naast een praktische beschermer, hét accessoire dat je outfit compleet maakt. Daarom hebben wij bij de Bijenkorf een uitgebreid scala aan verschillende monturen van verschillende merken. Of je nu een hippe ronde retro zonnebril voor een festival, een sportieve zonnebril uit de collectie Oakley zonnebrillen voor tijdens je fietstochten, of een glamoureuze Cat Eye zonnebril voor een strandvakantie – de zonnebrillencollectie voor dames bij de Bijenkorf is buitengewoon veelzijdig.

Zonnebrillen met een Europese stijl

Bij de Bijenenkorf vind je een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen van modehuizen zoals Celine en DIOR. Het Franse modehuis Celine staat bekend om de klassieke lijnen en eigenstijdse ontwerpen. De trendy retro Celine zonnebril is voorzien van een rondvormig montuur en wordt uitgevoerd in verschillende kleuren. De collectie DIOR zonnebrillen is ook modern. DIOR geeft de Aviator zonnebril een vernieuwende twist. Zoek je een andere zonnebril die waardig is voor een acte de présence op de Côte d’Azur? Ga voor een Butterfly zonnebril van DIOR, en voel je een echte Française. Natuurlijk zijn ook de Gucci zonnebrillen ongekend populair. De Italianen weten uiteraard hoe ze stijlvol voor de dag kunnen komen in de zon! Maar daarbij mag extravagantie én eigenzinnigheid niet ontbreken. Zo zie je bij Gucci brillen met grote glazen én een titanium frame, maar ook vind je klassieke aviators met de Gucci signatuur.

Eigenzinnige zonnebrillen

De klassieke zonnebrillen van Prada hebben iets meer een retro glamour uitstraling. Beide modehuizen worden geleid door Miuccia Prada, de jongste kleindochter van Mario Prada. Ben je op zoek naar een zonnebril, waarmee je je eigen stijl kan laten zien? Neem dan eens een kijkje bij de iconische collectie met zonnebrillen van Ray Ban. Ray Ban weet als geen ander om echte musthave zonnebrillen te ontwerpen. Ray Ban is namelijk koploper als het gaat om de Aviator en Wayfarer zonnebril. Uiteraard kunnen in de collectie van Tom Ford ook de zonnebrillen voor dames niet ontbreken. De zonnebrillen van Tom Ford zijn goed te combineren met verschillende stijlen én hebben een zeer toegankelijk design. Kortom, onze gevarieerde collectie zonnebrillen biedt elke vrouw wat wils.

Welke zonnebril past bij mij?

Welke zonnebril bij jou past hangt af van jouw gezichtsvorm. Een cat-eye zonnebril past bijvoorbeeld goed bij een hartvormig gezicht, terwijl een ronde zonnebril een uitstekende keuze is voor een vierkant gezicht. Staat jouw gezichtsvorm hier niet bij? Lees dan verder over welke zonnebril bij jouw gezicht past.

Welke kleur zonnebril glazen zijn het beste?

Dit hangt af van waar je de zonnebril voor wil gebruiken. Zo filteren gele zonnebril glazen bijvoorbeeld blauw licht, wat goed van pas komt op een zonnige dag op het strand. Grijze zonnebril glazen verminderen lichtschitteringen en geven realistische kleuren weer, waardoor ze overdag perfect zijn voor autorijden en sporten.