menu

The art of OVERDRESSING

Laat je creativiteit en inspiratie de vrije loop met de nieuwste overdressed designermode. Gouden tip: eindeloos combineren met prints en kleuren. Want dit seizoen geldt: alles kan en alles mag.

J.W. ANDERSON

Eclectische items met een twist: de nieuwe collectie van J.W. Anderson heeft een geheel eigen identiteit

ontdek de collectie

GUCCI

In de nieuwe collectie van Gucci voeren moderne eyecatchers de boventoon. Voor zowel dames als heren geldt: go big or go home.

ontdek de collectie

LOEWE

Het Spaanse merk Loewe is een waar begrip op het gebied van luxe lederwaren. Deze unieke designertassen gooien hoge ogen op het gebied van creativiteit en kwaliteit.

ontdek de collectie

WOUTERS & HENDRIX

Eclectische en gedurfde sieraden kenmerken de collectie van Wouters & Hendrix. De kettingen, armbanden en ringen van het merk zijn extra mooi dankzij halfedelstenen.

ontdek de collectie

ISABEL MARANT ÉTOILE

Meet jezelf die geliefde Parijse stijl aan met de collectie van Isabel Marant Étoile. Ontdek een collectie vol bohemian geprinte jurkjes, nonchalante blouses én de populaire sneakerwedges.

ontdek de collectie

GIANVITO ROSSI

Ultra-vrouwelijk en uiterst luxueus: dat zijn de schoenen van Gianvito Rossi. Naast onweerstaanbaar design zorgt Italiaans vakmanschap ook voor optimaal comfort.

ontdek de collectie
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Inloggen

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter