Dopper

De vrolijk gekleurde waterflessen van Dopper zijn zeker fijn om naar te kijken, en nog belangrijker: ze zijn duurzaam. Van de Dopper fles heb je namelijk keer op keer plezier, en daarmee draag je bij aan een betere wereld.

21 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
21 artikelen
21 van 21 gezien

De vrolijk gekleurde waterflessen van Dopper zijn zeker fijn om naar te kijken, en nog belangrijker: ze zijn duurzaam. Van de Dopper fles heb je namelijk keer op keer plezier, en daarmee draag je bij aan een betere wereld.

Dopper waterflessen bij de Bijenkorf

Een waterfles van Dopper is enorm handig om altijd bij je te hebben. Of je nu fanatiek sporter bent, student of kantoorklerk: gehydrateerd blijven is voor iedereen belangrijk. En gelukkig hebben wij in Nederland goed drinkwater, dus rondzeulen met een plastic flesje water is eigenlijk onnodig. Een drinkfles van Dopper is dan een uitkomst. In het assortiment van de Bijenkorf vind je een tiental vrolijk gekleurde exemplaren en een aantal bijbehorende (sport)accessoires. Door het mooie design en de fijne kleurtjes kun je niet om de fles heen. De Dopper waterfles nodigt uit tot water drinken, en als dat ook nog eens milieubewust kan: twee vliegen in één klap!

Met een Dopper waterfles ben je goed bezig

Je bent vast wel bekend met het fenomeen ‘plastic soup’. Zonee, dit is eigenlijk precies wat het woord zegt: al het plastic zwerfafval wat in de oceaan terecht komt en zo een soort schadelijke soep van plastic vormt. De giftige stoffen die vrijkomen uit de degradatie van het plastic zijn schadelijk voor mens en natuur. Doordat de Dopper waterfles te hergebruiken en makkelijk schoon te maken is, heb je geen wegwerpflesjes water meer nodig. Door minder plastic te gebruiken draag je dus bij aan een betere wereld.

Natuurlijk is dit al een zeer groot pluspunt op zich, maar ook voor jou persoonlijk biedt de Dopper fles voordelen. In tegenstelling tot het standaard plastic wegwerp waterflesje, bezit de Dopper geen schadelijke stoffen en giftige weekmakers die vrij kunnen komen bij het hergebruiken van een dergelijk flesje. Daarnaast is het design van de fles enorm praktisch: de fles voelt licht aan, en past gemakkelijk in de rugtas. Ook heel handig: je kunt het witte gedeelte van de fles losschroeven en omkeren, waardoor je meteen een drinkbekertje bij de hand hebt. Zin gekregen om jouw eigen Dopper waterfles te bemachtigen? In de webshop van de Bijenkorf heb je de keuze uit een tiental fijne Dopper flessen!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu