Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.
  • Home
  • arrow-small__rightDyson

Dyson

33 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
33 artikelen
33 van 33 gezien

Dyson online kopen bij de Bijenkorf

Als jij ook altijd zo gefrustreerd raakt door producten die niet werken, is Dyson hét merk voor jou. Inventiviteit en verbetering zijn de pijlers van dit merk. Bij de Bijenkorf vind je online een uitgebreid assortiment aan Dyson producten, waaronder verzorgingsproducten voor Dyson en Dyson stofzuigers of ventilatoren.

Het verhaal achter Dyson

Het verhaal van Dyson begon in 1978, toen James Dyson zichzelf zat op te vreten van frustratie, door zijn ondermaats presterende stofzuiger. Toen hij zijn stofzuiger uit elkaar haalde, ontdekte hij dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht significant afnam. Toevallig had deze ingenieuze man net een cycloontoren voor zijn bedrijf gebouwd, die lucht en verfdeeltjes van elkaar scheidt. Zou datzelfde principe ook kunnen worden toegepast op een stofzuiger? Vijf jaar en talloze prototypes later bracht Dyson de allereerste zakloze stofzuiger op de markt.

Dyson staat voor innovatie

Inmiddels is Dyson uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande technologische bedrijven. Meer dan 1000 bekwame ingenieurs werken dagelijks aan de ontwikkeling en verbetering van de Dyson machines. Het merk biedt naast stofzuigers ook Dyson ventilatoren, Dyson klimaatbeheersingssystemen. Kies bijvoorbeeld voor de Pure + Cool ventilator of ga voor de Pure Hot + Cool. Dit is een ventilator, verwarming en luchtreinigingssysteem in één! Met de meest innovatieve technologieën maakt Dyson jouw leven gemakkelijk!

De snoerloze stofzuiger van Dyson

Ben jij de niet-toereikende stofzuigersnoeren ook zo zat? De snoerloze stofzuigers van Dyson bieden de oplossing. Deze stofzuigers hebben dezelfde zuigkracht als een stofzuiger met snoer, maar dan zit er geen snoer in de weg. Voor de kleine schoonmaak kun je gebruik maken van de Dyson V7. Deze kruimeldief is compact en van lichtgewicht, zodat je bij alle moeilijk berkeikbare plekken komt. De digitale motor van de Dyson V10 en Dyson V11 is de kleinste, lichtste en sterkste motor die Dyson ooit ontwikkeld heeft. Zo wordt stofzuigen een plezierige ervaring!

Haarverzorging van Dyson

Het luxe assortiment haarverzorging van Dyson bevat de beroemde Dyson Supersonic föhn. Deze luxe föhn droogt razendsnel en heeft een optimale temperatuur waardoor je haar niet uitdroogt en beschadigt. Wil je graag makkelijk en snel met gestyled haar de deur uit? De Dyson AirWrap complete multistyler van Dyson biedt volumineuze krullen, golvende lokken of glad haar dat minder kroest. Ga je liever voor een professionele stijltang? Dan is de stijltang Dyson Corrale een perfecte keuze. Daarnaast beschadigt de Corrale en de AirWrap haarstyling van Dyson geen enkele haar dankzij de intelligente warmteverdeling die de warmte altijd lager houdt dan 150 graden.