Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.

Dyson

27 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
27 artikelen
27 van 27 gezien

Dyson bij de Bijenkorf

Als jij ook altijd zo gefrustreerd raakt door producten die niet werken, is Dyson hét merk voor jou. Inventiviteit en verbetering zijn de pijlers van dit merk. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan Dyson producten, waaronder Dyson voor dames en Dyson wonen.

Het verhaal achter Dyson

Het verhaal van Dyson begon in 1978, toen James Dyson zichzelf zat op te vreten van frustratie, door zijn ondermaats presterende stofzuiger. Toen hij zijn stofzuiger uit elkaar haalde, ontdekte hij dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht significant afnam. Toevallig had deze ingenieuze man net een cycloontoren voor zijn bedrijf gebouwd, die lucht en verfdeeltjes van elkaar scheidt. Zou datzelfde principe ook kunnen worden toegepast op een stofzuiger? Vijf jaar en talloze prototypes later bracht Dyson de allereerste zakloze stofzuiger op de markt.

Dyson staat voor innovatie

Inmiddels is Dyson uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande technologische bedrijven. Meer dan 1000 bekwame ingenieurs werken dagelijks aan de ontwikkeling en verbetering van de Dyson machines. Het merk biedt naast stofzuigers ook Dyson ventilatoren, Dyson klimaatbeheersingssystemen. Kies bijvoorbeeld voor de Pure + Cool ventilator of ga voor het Pure Hot + Cool link. Dit is een ventilator, verwarming en luchtreinigingssysteem in één! Met de meest innovatieve technologieën maakt Dyson jouw leven gemakkelijk!

De snoerloze stofzuiger van Dyson

Ben jij de niet-toereikende stofzuigersnoeren ook zo zat? De snoerloze stofzuigers van Dyson bieden de oplossing. Deze stofzuigers hebben dezelfde zuigkracht als een stofzuiger met snoer, maar dan zit er geen snoer in de weg. De digitale Dyson V11 motor is de kleinste, lichtste en sterkste motor die Dyson ooit ontwikkeld heeft. Zo wordt stofzuigen een plezierige ervaring!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu