Elektronica

Van stijltang tot koptelefoon en van gadgets tot gezondheidsapparatuur. Elektronica is er in allerlei vormen en maten. Voor iedereen die blij wordt van technologie heeft de Bijenkorf een breed assortiment. Producten voor de mens van morgen. Leef jezelf uit of geef het een ander cadeau.

196 artikelen
  • Audio
  • Computer
  • Gadgets
  • Persoonlijke verzorging
  • Telefoon accessoires
Filter & sorteer
196 artikelen
48 van 196 gezien

De top 10 Vaderdagcadeaus

Verras de liefste vader met het mooiste cadeau

Van stijltang tot koptelefoon en van gadgets tot gezondheidsapparatuur. Elektronica is er in allerlei vormen en maten. Voor iedereen die blij wordt van technologie heeft de Bijenkorf een breed assortiment. Producten voor de mens van morgen. Leef jezelf uit of geef het een ander cadeau.

Elektronica bij de Bijenkorf

Smartwatches, wireless audio apparatuur, maar ook de nieuwste gadgets. Elektronica is niet meer weg te denken in het huidige straatbeeld. Bij de Bijenkorf vind je nieuwe elektronica, speciaal geselecteerd voor iedere tech-liefhebber.

Wearables: een verlengstuk van het lichaam

Smartwatches, sporthorloges, hartslagmeters. Het zijn allen verlengstukken van het lichaam en daarmee uitgegroeid tot onmisbare gadgets in het dagelijks leven, voor het monitoren van de dagelijkse activiteiten. Een wearable is een echte activiteiten tracker, of het nou gaat om gezondheid of fotografie. Voor elke enthousiasteling van technologie is er binnen het aanbod van de Bijenkorf een essentiële wearable te verkrijgen.

Snapchat jij je suf? Dan zijn de Spectacles van Snap Inc onmisbaar. De zonnebril met ingebouwde camera is in staat om, vanuit het zichtpunt van de bril, ronde video’s op te nemen. Het opgenomen materiaal kan vervolgens met een bluetooth- of wifi verbinding worden verbonden met de smartphone, waarna zij direct op Snapchat zijn te plaatsen. Zo creëer je unieke video’s voor in je Snapstory.

Een smartwatch is wat het woord zelf al zegt: een slim horloge. Een van deze slimme wearables zijn de moderne tech horloges van Misfit. Naast het kunnen bijhouden van de gezondheid, is het door deze vorm van elektronica ook mogelijk om de smartphone te verbinden. Hierdoor kan je naast het bekijken van de tijd, ook geplande afspraken en de real-time hartslag vanaf de pols aflezen.

Audio: iedereen een eigen geluid

Of je nou van popmuziek houdt, of toch liever van hard rock. Iedereen wil de beste muzikale ervaring. De een is liefhebber van een koptelefoon, de ander gebruikt liever een speaker. Onze online omgeving heeft een ruim aanbod van audio apparatuur, zoals in-ear, on-ear en over-ear hoofdtelefoons, maar daarnaast ook nostalgische mediaspelers die het geluid met hoogwaardige kwaliteit de lucht in verspreiden.

Onderweg zijn zonder muziek te kunnen gebruiken? Dat is niet meer van deze tijd. De audio apparatuur van nu heeft de mogelijkheid om draadloos muziek af te spelen. Een stopcontact is daardoor alleen nog maar nodig om de boxen en koptelefoons op te laden. Het brede wireless aanbod van onder andere Sonos, JBL, Crosley en Kreafunk brengen jou op iedere locatie de fijnste muziek.

De beste zorg voor het lichaam

Persoonlijke verzorging van het lichaam en het haar is cruciaal om goed voor de dag te komen. Een stijltang voor het stijlen van gekruld haar, of juist een krultang om stijl haar mee te krullen? Voor je begint met stijlen of krullen is het ontzettend handig om te weten dat José Eber hittebestendige handschoenen meelevert. Safety first. Of ben je juist op zoek naar producten welke bijdragen aan een betere gezondheid? Wij begrijpen hoe belangrijk zorg voor het lichaam is en bieden een breed assortiment aan voor gezichtsverzorging, haarstyling en gezondheid.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu