Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Winkelen op afspraak

26 april 2021 t/m 31 mei 2021

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Al onze winkels zijn open op afspraak, voor een bijzondere en veilige winkelervaring.

Winkelen op afspraak

Heb je ook zo’n zin om weer eens te winkelen bij de Bijenkorf? Al onze winkels zijn geopend op afspraak. Met een afspraak kun je twee uur lang ongestoord rondkijken in een van onze zeven winkels. Je kunt bij ons van maximaal vier dagen tot een uur van tevoren een afspraak maken om te komen winkelen. Dat kan via de button hieronder of via de QR-code bij de winkel. Een afspraak duurt maximaal twee uur en is geldig voor één persoon.

Indien je moeite hebt met online boeken, kun je ook nog steeds een afspraak inplannen via onze klantenservice op telefoonnummer: 020-8089333.

Uiteraard geldt dat we ons tijdens de afspraak houden aan alle geldende maatregelen. Een afspraak van twee uur is dagelijks te boeken in al onze winkels.

De veiligheid en gezondheid van iedereen binnen en buiten onze winkels heeft de hoogste prioriteit. Daar willen wij graag aan bijdragen. Daarom zijn wij, in lijn met het advies van de brancheorganisatie INRetail, alleen op afspraak geopend. Zo kunnen we je optimale service en veiligheid bieden.