Floris van Bommel

Floris van Bommel maakt schoenen van hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, kalfslederen voering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer, garanderen kwaliteit. Een Van Bommel-schoen ondergaat tijdens het productieproces gemiddeld 280 handelingen.
  • Home
  • arrow-small__rightFloris van Bommel

Floris van Bommel

34 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Floris van Bommel bij de Bijenkorf

Floris van Bommel staat bekend om de herenschoenen van ongekend hoogwaardige kwaliteit. Je herkent schoenen van Floris van Bommel aan unieke ontwerpen met bijzondere prints, maar ook voor meer simplistische schoenen van de meest prachtige materialen ben je in het assortiment van Floris van Bommel aan het juiste adres.

VOOR WELKE FLORIS VAN BOMMEL SCHOEN GA JIJ?

In het assortiment van de Bijenkorf vind je een ruime keuze aan Floris van Bommel schoenen voor heren, ook in Floris van Bommel sale. Ga jij voor een van de vele en variërende veterschoenen? Zo ja, kies je dan voor een Derby veterschoen met croco structuur en kleurrijk dessin? Of ga je voor een klassieke veterschoen van glad leer? Of ga jij voor een sneaker van Floris van Bommel? Gesierd door het Floris van Bommel logo en verkrijgbaar in verschillende kleuren zitten deze sneakers van suède en/of leer als gegoten.

Floris van Bommel sneakers

Naast de nettere veterschoenen van Floris van Bommel hebben wij ook meer casual schoenen van het Nederlandse merk. De sneakers van Floris van Bommel zijn altijd gewild en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo zijn de hoge sneakers van Floris van Bommel extreem stijlvol en goed te combineren met items als jeans en cargopants. Ga jij voor een lage of hoge sneaker van Floris van Bommel? Wat je ook zoekt, wij hebben het.