Floris van Bommel

Floris van Bommel maakt schoenen van hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, kalfslederen voering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer, garanderen kwaliteit. Een Van Bommel-schoen ondergaat tijdens het productieproces gemiddeld 280 handelingen.

Floris van Bommel

38 artikelen
Filter & sorteer
  • 38 artikelen
38 van 38 gezien

FLORIS VAN BOMMEL BIJ DE BIJENKORF

Floris van Bommel staat bekend om de herenschoenen van ongekend hoogwaardige kwaliteit. Je herkent schoenen van Floris van Bommel aan unieke ontwerpen met bijzondere prints, maar ook voor meer simplistische schoenen van de meest prachtige materialen ben je in het assortiment van Floris van Bommel aan het juiste adres.

VOOR WELKE FLORIS VAN BOMMEL SCHOEN GA JIJ?

In het assortiment Floris van Bommel schoenen voor heren vind je een ruime keuze. Ga jij voor een van de vele en variërende veterschoenen? Zo ja, kies je dan voor een Derby veterschoen met croco structuur en kleurrijk dessin? Of ga je voor een klassieke veterschoen van glad leer? Of ga jij voor een sneaker van Floris van Bommel? Gesierd door het Floris van Bommel logo en verkrijgbaar in verschillende kleuren zitten deze sneakers van suède en/of leer als gegoten.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl