Foreo

BEAR™ Fuchsia - gezichtstool

329,-197,4040%
ForeoForeo BEAR™ Fuchsia - gezichtstool119209106400000

KleurFuchsia

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Bereik een zichtbaar stevigere huid met FOREO's BEAR™, het facial toning apparaat voor thuis. De 5 intensiteiten van microcurrent technologie en T-Sonic pulsaties zorgen voor het liften, verstevigen en contouren van ouderdomsgevoelige gebieden.

Gebruikstips:
- Droog je BEAR™ en reinig en droog je gezicht zorgvuldig zodat er geen residu achterblijft. Elke olie op je gezicht zal de microstroom afbuigen, waardoor deze ondoelmatig wordt. Masseer SERUM SERUM SERUM over alle gebieden die je wilt behandelen totdat het deze volledig is ingetrokken.
- Druk op de knop om de microstroom van BEAR™ te activeren. De lampjes onder de knop geven de intensiteit van de microstroom aan. Om de intensiteit te wijzigen, druk je voor elk niveau eenmaal snel op de knop. Schakel de T-Sonic ™ -actie uit door tweemaal op de knop te drukken. Krijg toegang tot een breder scala aan microstroomintensiteiten via de app.
- Druk beide metalen bollen lichtjes op je gezicht en laat ze vervolgens zachtjes over je gezicht en hals glijden. Beide microstroombollen moeten je huid te allen tijde raken. Beweeg BEAR™ langzaam in een opwaartse beweging met lichte druk voor het beste resultaat.
- Als je klaar bent met je behandeling, hou je de knop 3 seconden ingedrukt om het apparaat uit te schakelen. Breng desgewenst andere huidverzorgingsproducten naar keuze aan.

Bekijk meer