Winkels & Openingstijden
Klantenservice

G-Shock

Het bekende horlogemerk G-Shock geeft uurwerken een nieuwe vorm van robuustheid. Met de laatste technologieën en eigentijdse ontwerpen kunnen jij en je schokbestendige horloge de wereld aan.

G-Shock

29 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

G-Shock bij de Bijenkorf

De collectie van G-Shock is uitgebreid bij de Bijenkorf. Onze selectie bestaat voornamelijk uit sportieve horloges voor heren van G-Shock. Ook dames kunnen terecht voor een sportief horloge. Kenmerkend voor de horloges van G-Shock is de grote wijzerplaat en het gebruik van hoogwaardig kunststof.

G-Shock horloges voor dames en heren

G-Shock is één van de populairste horlogemerken. In de jaren ’80 werd het horlogemerk gelanceerd door Casio. Inmiddels zijn de horloges van G-Shock al een lange tijd geliefd bij muzikanten, atleten en modeontwerpers dankzij het opvallende uiterlijk, de betrouwbaarheid en functionaliteit. De zwarte herenhorloges van G-Shock worden ontworpen in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een schokbestendig horloge met allerlei luxe functies, zoals bluetooth, GPS op lichtenergie, neo-display, wereldtijden en stopwatchfunctie. De dameshorloges van G-Shock worden ontworpen in de kleuren goud en donkerblauw.