Winkels & Openingstijden
Klantenservice

G-Star RAW

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest. Uit deze benadering zijn veel innovatieve toepassingen van denim voortgekomen: luxe denim jeans voor op straat, ruwe en onbehandelde denim als draagbaar materiaal en een 3D denimsilhouet.

G-Star RAW

59 artikelen
Filter & sorteer
59 artikelen

G-Star RAW bij de Bijenkorf

Bij G-Star RAW draait het allemaal om het product: stijlvolle jeans van hoogwaardige kwaliteit. Innovatie ligt ten grondslag aan het merk. Zo heeft G-Star jeans gepositioneerd als een luxe product en ruwe denim een begerenswaardig imago gegeven. Een andere belangrijke ontwikkeling van G-Star RAW is driedimensionaal denim design. G-Star RAW gelooft dat wassingen en behandelingen de unieke eigenschappen van denim naar voren laten komen. Bij G-Star RAW vind je dan ook jeans met wassingen in allerlei gradaties: van ruwe ongewassen denim tot diep geverfd indigo en extreem gebleekt. Met behandelingen worden er slijtageplekken aangebracht zodat iedere jeans een uniek karakter krijgt.

Damesjeans van G-Star RAW

De jeans voor dames van G-Star RAW zijn modieuze skinny fit jeans die uitermate geschikt zijn voor een alledaags look. De wassingen variëren van lichtgrijs tot indigoblauw en zwart. De laatste trend in de spijkerbroekenwereld is de flared jeans met uitlopende pijpen vanaf de knie. Zoals je van het modieuze merk G-Star kan verwachten biedt het merk een hippe flared leg jeans met een bleached effect.

De G-Star RAW herenjeans

Ook de jeans voor heren van G-Star RAW zijn zeer divers. Naast de skinny fit herenjeans van G-Star RAW biedt G-Star RAW ook de slim fit jeans, die net iets ruimer om de benen valt en de tapered fit jeans. Dit is een rechte jeans met toelopende pijpen. Ook de straight fit jeans is bij heren weer helemaal terug van weggeweest. Kan jij niet wachten totdat de zon weer gaat schijnen? Schaf dan vast een jeans short aan. Het korte skinny model met omgeslagen pijpen staat jou vast goed!

Herenkleding van G-Star RAW

Naast de iconische jeans bieden wij ook kleding van het ruige merk aan. Zo zijn de T-shirts van G-Star RAW voor heren altijd in de mode. Deze T-shirts zijn vaak voorzien van een simpele print die een stijlvolle uitstraling geeft. Ook de sweaters van G-Star RAW zijn niet te missen in deze collectie. Deze warme truien zorgen voor bescherming tijdens een koude winter, dit terwijl je modieus blijft.