GANNI

GANNI is een Deens merk. De Scandinavische stijl is zeker terug te vinden in de collecties, maar neemt niet het voortouw. De collecties zijn tijdloos en bevatten easy-to-wear stukken waar je dag in dag uit naar grijpt.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightGanni
106 artikelen
Filter & sorteer
106 artikelen
48 van 106 gezien

Ganni bij de Bijenkorf

In 2000 is het Deense damesmode merk Ganni opgericht. Geïnspireerd door de hoofdstad Kopenhagen worden de Ganni collecties samengesteld. Het merk heeft Scandinavische kenmerken maar deze nemen niet het voortouw. Anders dan andere Scandinavische merken staat Ganni immers niet bekend om de minimalistische designs alleen. Ganni heeft als doel om easy-to-wear kledingstukken te creëren die kunnen aansluiten bij iedere individuele stijl. Een variërende collectie vol met de populaire wrap-dress en Ganni T-shirts met vrolijke prints.

De uitgebreide Ganni collectie vol jurken en truien

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie aan dameskleding van Ganni. Ga je voor een lekker-zittende trui voor op de luie zondag of ben je op zoek naar een opvallende jurk met een dierenprint dessin uit de Ganni-jurkencollectie. Om je outfit af te maken biedt de Bijenkorf de Ganni schoenencollectie met tijdloze laarsjes en de trendy slingbacks. Waar je ook naar opzoek bent, bij Ganni vind je mode voor iedere gelegenheid!