Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Geuren voor dames

Parfums maken het aanlokkelijk om in je buurt te zijn en vergroten je aantrekkingskracht. Ze brengen je terug naar bijzondere momenten, beïnvloeden je stemming en creëren nieuwe herinneringen. In ons assortiment damesgeuren vind je een uitgebreid assortiment aan eau de parfums, parfums en eau de toilettes.

1.324 artikelen
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Eau de Cologne
  • Haarparfum
  • Parfum
  • Parfumsets
Filter & sorteer
1.324 artikelen

Parfums maken het aanlokkelijk om in je buurt te zijn en vergroten je aantrekkingskracht. Ze brengen je terug naar bijzondere momenten, beïnvloeden je stemming en creëren nieuwe herinneringen. In ons assortiment damesgeuren vind je een uitgebreid assortiment aan eau de parfums, parfums en eau de toilettes.

Damesgeuren bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je je hart ophalen aan een ruim assortiment damesgeuren. Ultieme luxe vind je bij de geuren van Yves Saint Laurent. Van een klassieke geur als Opium tot een geur geïnspireerd op Parijs. De collectie van Lancôme kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan flesjes én geuren. Er zijn Lancome-geuren die heel klassiek en wat zwaarder zijn, maar ook wat lichtere en draagbaardere geuren.

De geur Angel van Thierry Mugler zit in een stervormige fles. Deze geur met Aziatische invloeden is zeer populair, net als de geur Alien die ook in een apart gevormde fles zit. Als er iemand bekend staat om zijn artistieke flesjes dan is het wel Jean Paul Gaultier. Iedere geur zit in een flesje in de vorm van een vrouwenlichaam. De flesjes van Dolce & Gabbana hebben geen poespas, maar zijn mooi strak. De geur Light Blue is al jaren een bestseller en ook de geurlijn The One waar actrice Scarlett Johansson het gezicht van is, doet het goed.

Lichte, frisse en bloemige geuren

De geuren van Bvlgari zijn alleen al prachtig om naar te kijken. Ieder flesje is een kunstwerk op zich. De collectie kenmerkt zich door frisse, bloemige geuren waarvan de Jasmin Noir de bekendste is. Ook de geuren van Marc Jacobs zijn vaak zoetig en bloemig. De flesjes zijn altijd uitbundig en passend bij de inhoud. Zo heeft het flesje van de geur Daisy plastic madeliefjes op de dop.

De flesjes van de Calvin Klein geuren kunnen het beste als romantisch worden omschreven. Een omschrijving die ook wel past bij de geuren zelf. Calvin Klein heeft een aantal lichte geuren die zeer geschikt zijn voor de zomer, maar ook zwaardere geuren voor de winter zoals Euphoria. Heb je eenmaal jouw favoriete geur gevonden? Grote kans dat wij 'm ook bieden als set: je vindt ze in ons assortiment parfumsets.

Welke geurvariant past bij jou?

Een bedwelmende beleving of een verfrissende sensatie: luchtjes zijn er in alle variaties. De parfum is de meest intense variant. De concentratie van parfum is twintig tot veertig procent en het bestaat uit een verfijnde combinatie van basisnoten, hardnoten en topnoten. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om de hele dag door lekker te ruiken.

Een eau de parfum is minder geconcentreerd, maar blijft ook minstens twaalf uur hangen. Deze variant heeft een concentratie van tien tot twintig procent. Eau de toilette bestaat voor vijf tot tien procent uit geurbestanddelen. Een eau de toilette heeft intense topnoten. Meteen na het opdoen ruik je de geur heel dominant, maar het blijft niet lang hangen. De lichtste variant is een eau de cologne. Het is heerlijk luchtig en fris, maar vervliegt ook razendsnel.