Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ghd

Het cultmerk op het gebied van haartools, ghd, verandert sinds 2001 levens met de power van een GOOD HAIR DAY. Wereldleider op het gebied van innovatieve haartools en dé favoriet van hairstylisten en celebrities. De stijltangen, föhns en krultangen met 185 °C technologie zorgen voor de beste professionele resultaten zonder je haar aan te tasten.

ghd

22 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

ghd bij de Bijenkorf

De haarstylingtools van ghd staan synoniem voor mooi en gezond haar. Beroemdheden zoals Jennifer Aniston en Victoria Beckham zijn al fan. Ontdek de föhns, stijl- en krultangen van ghd in de online wereld van de Bijenkorf. De tools zijn ontworpen om het haar te beschermen en de kans op gespleten haarpunten te verminderen. De innovatieve Platinum+ stijltangen maken gebruik van de Ultra-Zone®-technologie die een constante temperatuur van 185 °C levert. Dankzij de geïntegreerde sensoren zorgen de platen voor een gelijkmatige hitteverdeling, waardoor je iedere lok in één beweging steilt. Ook de ghd föhns shop je in de online wereld van de Bijenkorf. Ontdek alle innovatieve haartools van ghd en geniet iedere dag van een perfect vormgegeven kapsel.

Innovatieve föhns, stijl- en krultangen van ghd

Zelfs de meest pluizige lokken weten de ghd stijltangen moeiteloos in model te brengen zonder het haar te beschadigen. Ook de ghd krultangen zijn onmisbaar voor het creëren van nonchalante beach waves en volumineuze golven. Met zijn unieke Heat Protection System beschermen de krultangen tegen de hitte van de tang. De temperatuur wordt nauwkeurig gecontroleerd middels de zes hittesensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Kortom: de föhns, stijl- en krultangen van ghd beloven prachtig haar terwijl de gezondheid en integriteit van jouw lokken gerespecteerd wordt.