Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Armbanden

De armband voor heren heeft de afgelopen jaren gewonnen aan populariteit. Of je nu gaat voor de zilveren, leren of kralen armband: de Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan herenarmbanden.

125 artikelen
  • Kralenarmbanden
  • Bangle
  • Wikkelarmbanden
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
Filter & sorteer
125 artikelen

De armband voor heren heeft de afgelopen jaren gewonnen aan populariteit. Of je nu gaat voor de zilveren, leren of kralen armband: de Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan herenarmbanden.

Armbanden voor heren bij de Bijenkorf

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten armbanden voor mannen. De tijd waarin mannen alleen een trouwring droegen als sieraad is al lang voorbij. Een smalle armband is mooi om te dragen naast je horloge en een wat grotere armband alleen als blikvanger om je pols.

Voor welke armband ga jij?

Bij het kiezen van een armband ligt het eraan wat voor type kleding je normaliter draagt. Als je in het dagelijks leven vaak een pak draagt dan is een eenvoudige zilveren of gouden armband de beste optie. Wanneer je je casual kleedt in t-shirts en nonchalante broeken, dan kun je het beste gaan voor de armbanden van scheepstouw van Pig & Hen. Als je meer kleding draagt met een stoere look, zoals zwarte boots en leren jacks, dan kies je voor een leren armband of een chunky zilveren exemplaar.

Buddha to buddha armbanden

De armbanden van Buddha to Buddha staan bekend om de goede kwaliteit en zijn heel herkenbaar in hun design. In 1997 werd het merk opgericht en de eerste stuks die werden gemaakt waren zilveren armbanden. De zilveren armbanden variëren van grote chunky designs tot meer verfijnde elegante armbanden. Inmiddels heeft Buddha to Buddha ook een gouden armband toegevoegd aan de collectie, wel nog steeds in de oorspronkelijke stijl van het sieradenmerk. Naast het gebruik van edelmetalen heeft de collectie inmiddels ook armbanden van leer, kralen en touw. De armbanden zijn vaak unisex en daarom ook te verkrijgen in verschillende maten: maat S, M en L. Let er goed op welke maat het beste is voor jou.