Stropdassen

Een formele outfit maak je af met een mooie stropdas. De dassen van de Bijenkorf zijn bijna allemaal gemaakt van zijde en daardoor lekker zacht. Qua dessins zijn de mogelijkheden oneindig: effen, gestreept, gestippeld of geruit.

387 artikelen
  • Stropdassen
  • Vlinderdassen
Filter & sorteer
387 artikelen
48 van 387 gezien

In 5 stappen Hoe knoop je een stropdas?

Wil je jouw look afmaken met een stropdas, maar weet je niet hoe? Geen probleem, lees hier in welke vijf stappen je de perfecte knoop in jouw stropdas legt.

Een formele outfit maak je af met een mooie stropdas. De dassen van de Bijenkorf zijn bijna allemaal gemaakt van zijde en daardoor lekker zacht. Qua dessins zijn de mogelijkheden oneindig: effen, gestreept, gestippeld of geruit.

Stropdassen voor heren bij de Bijenkorf

In het online assortiment van de Bijenkorf vind je vlinderdassen en stropdassen voor heren voor elke gelegenheid. Zo kan worden gekozen voor kleurrijke stropdassen die gecombineerd kunnen worden bij een zakelijke outfit en mocht je zijn uitgenodigd voor een black-tie feest, dan volstaan de zwarte vlinderdassen voor heren. Ontdek opvallende prints, rijke kleuren en kies voor een exemplaar van prachtig zijde of wol.

Een zakelijke touch met een (kleurrijke) stropdas

Een stropdas voor heren is het meest gedragen accessoire door mannen op kantoor. In combinatie met een pak ontstaat een elegante en professionele uitstraling. Traditioneel gezien worden stropdassen altijd boven een overhemd gedragen, waarbij de kraag van het overhemd het bovenste gedeelte van de stropdas bedekt. Waar vroeger voornamelijk werd gekozen voor stropdassen in een effen ontwerp – zoals de blauwe stropdassen voor heren – daar is het tegenwoordig normaal om een exemplaar te dragen in rijke kleuren. Zo vind je bij de Bijenkorf stropdassen in opvallende dessins, patronen en contrasterende kleurencombinaties.

Stijlvolle vlinderdassen van prachtige merken

Met de vlinderdassen voor heren kan je nooit de mist in gaan. Wie dit accessoire draagt ziet er namelijk altijd netjes uit. Het is gebruikelijk om een vlinderdas van zijde te dragen, maar er bestaan ook uitvoeringen van wol. Wist je dat je verplicht bent om een vlinderdas te dragen wanneer je wordt uitgenodigd voor een black-tie gelegenheid? Altijd handig dus om er in elk geval één in de garderobe te hebben. Je vindt in onze online wereld uitvoeringen van stijlvolle merken als Profuomo, HUGO BOSS en Ralph Lauren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl