Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HUGO & BOSS horloges voor heren

HUGO & BOSS is gesplitst in twee merken: HUGO en BOSS. BOSS staat voor kwaliteit en elegantie tot in de kleinste details. De horloges van HUGO zijn eigentijds waarmee je je eigen stijl laat zien. Door de verschillende lijnen is er voor iedere zelfverzekerde man een geschikt horloge te vinden.

HUGO & BOSS herenhorloges bij de Bijenkorf

Verrijk je outfit met de stijlvolle herenhorloges van HUGO & BOSS. De horlogecollecties bestaan uit exclusieve horloges vervaardigd van premium materialen. HUGO & BOSS biedt volop keuze in modellen, materialen en opties in kleur in de wijzerplaat. Ontdek de horlogecollectie bij de Bijenkorf.

Van klassieke tot aan minimalistische horloges

Of je nu op zoek bent naar klassieke horloges met een leren bandje of voor een horloge met een stalen bandje, in de collecties herenhorloges van HUGO & BOSS heb je een ruime keuze. De horloges met een leren bandje zijn te vinden in blauw, donkerbruin of zwart. Ook de liefhebber van zilveren en gouden horloges kan zijn hart ophalen in de collectie. Zo vind je volledig zilveren of gouden horloges, maar ook een mix van zilver en goed. Of ga je toch voor minimalistisch zwart? Bovendien kun je de horlogebandjes gemakkelijk wisselen voor een roestvrijstalen bandje of een andere kleur.