Pakken voor Heren

Het pak is nog altijd de elegantste kleding die een man kan dragen. Zorg ervoor dat de pasvorm perfect is en kies voor een mooie kleur die bij je past. In de collectie vind je grijs-, blauw- en zwarttinten.

77 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • |
  • Outfits
1-48 van 77

Pakken bij de Bijenkorf

Het maakt niet uit welke formele gelegenheid is het vooruitzicht ligt, want met één van de pakken voor heren uit het assortiment van de Bijenkorf kom je opperbest voor de dag. Wordt het zakelijk, Tenue de Ville of Black tie? Met een groot aanbod van merken zijn prachtige pakken te vinden. Zo zijn de pakken van Van Gils ideaal om te dragen tijdens een zakelijke afspraak, maar voor een casual look met knipoog zijn de kleurrijke pakken van OppoSuits een goede keuze.

Prachtige pakken voor heren in ondenkbaar veel kleuren, materialen en dessins

Door de juiste keuze te maken van de pasvorm van het colbert en de broek is binnen no-time een afgestemd pak gevonden. Natuurlijk zijn er de traditionele kleuren te vinden, zoals grijze, zwarte en blauwe pakken. Echter biedt het assortiment ook ruimte voor kleuren als groen, beige en zelfs felle kleuren of patronen. Door alleen voor de beste kwaliteit te kiezen heeft het assortiment van de Bijenkorf pakken van hoogwaardige materialen. Zo zijn de meeste ontwerpen gemaakt uit wol, waardoor het pak naast modieus ook comfortabel aan het lichaam zit. Of je nou kiest voor een double breasted pak of het traditionele ontwerp: voor jou is een uniek model te vinden.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl