Sjaals voor heren

Een gebreide das, een trendy colsjaal of een lichte jerseysjaal: de Bijenkorf heeft een uitgebreide collectie van herensjaals. Kies voor een casual kleur of ga voor het meest opvallende exemplaar voor een speels effect.

73 artikelen
Filter & sorteer
73 artikelen
48 van 73 gezien

Een gebreide das, een trendy colsjaal of een lichte jerseysjaal: de Bijenkorf heeft een uitgebreide collectie van herensjaals. Kies voor een casual kleur of ga voor het meest opvallende exemplaar voor een speels effect.

Sjaals voor heren bij de Bijenkorf

Dat een heren sjaal alleen wordt gedragen tijdens de winter is allang niet meer het geval. Elk seizoen kan het accessoire stijlvol om de hals worden geslagen. Ga je voor een warme sjaal of wil je hem luchtig en nonchalant om de schouders dragen? Wellicht wil je een sjaal met ruitjes of in effen kleur! Er zijn zoveel soorten en maten dat ons assortiment ook voor jou een stijlvol exemplaar heeft.

Warme dikke sjaals en dunne luchtige exemplaren

Bij het uitzoeken van een sjaal is het niet alleen belangrijk om te kijken naar het dessin, maar vooral naar de dikte van het accessoire. Sjaals worden namelijk gemaakt van verschillende materialen. Alle herensjaals beschermen tegen de kou, maar je draagt natuurlijk het liefst een variant welke de juiste warmte biedt. Tijdens de warmere seizoenen kan worden gekozen voor een dunne linnen of zijden sjaal voor heren, maar wordt het koud dan is een zacht katoenen of dikke wollen sjaal voor heren ideaal om rondom te nek te wikkelen.

Wordt het een zwarte sjaal of toch een kleurrijk exemplaar?

Omdat vele merken hun creativiteit loslaten op de warme sjaals bestaan er diverse designs. Zo kan worden gekozen voor blauwe sjaals en zwarte sjaals, maar ook langwerpige en vierkante sjaals. De langwerpige sjaals kunnen meerdere malen om de nek worden geslagen voor extra warmte en de vierkante sjaals functioneren vaak als de nek sjaaltjes voor tijdens een festival. Grote merken hebben veelal kleurrijke sjaals met het eigen logo of een signatuur. Zoals de sjaals van Acne Studios, HUGO BOSS en Armani. Voor het karakteristieke ruitdessin kan je terecht bij Johnstons of Elgin en wil je een matchende set met handschoenen, dan is het aanbod herensjaals van Barbour er een die je echt moet zien!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl