Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Exclusief in de winkel Hermès

Het iconische Franse luxehuis Hermès staat al bijna twee eeuwen lang synoniem voor vakmanschap, elegantie en tijdloze schoonheid. Waar Thierry Hermès ooit begon als een zadelmakerij, heeft het merk zich ontwikkeld tot een wereldwijde autoriteit op het gebied van haute couture, lederwaren, parfums en accessoires.

Laat de collectie van Hermès vanuit de winkel bij je thuis bezorgen met onze exclusieve bestelservice. Bel voor vragen: 088 245 9176. Lees meer

Dames- en herenschoenen

Pierre Hardy, creatief directeur van de Hermès schoenencollecties sinds 1990, biedt een breed scala aan klassieke ontwerpen. Neem de iconische Oran slipper of nieuwe stukken zoals de clog met Kelly-gesp.

Zijde voor dames & heren

Sinds 1937, toen de eerste sjaal werd geproduceerd, zijn er vele stijlen en thema's de revue gepasseerd. Toch is een Hermès-sjaal om een aantal redenen altijd in één oogopslag herkenbaar: de zorg die is besteed aan het ontwerp, het vakmanschap van de illustratie, het verhaal dat het overbrengt en de krachtige manier waarop kleur is verwerkt.