HKliving

Global living met de meubels en woonaccessoires van het Nederlandse merk HKliving. Dit originele, pure en eigentijdse woonlabel heeft een wereldse uitstraling. De items zijn veelal handgemaakt en hebben een eclectische twist. Bij de nieuwe collectie ligt de focus op detail in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten.
  • Home
  • arrow-small__rightHKliving

HKliving

213 artikelen
Filter & sorteer
213 artikelen

HKliving wonen bij de Bijenkorf

HK Living is een Nederlands merk dat zich graag laat inspireren door het verleden. Op dit moment zijn de jaren ’70 en de jaren ’80 jé van het bij HKliving. Voor de collecties hanteert HKliving een eclectische twist aan diverse stijlen die toch heel goed in harmonie met elkaar zijn. Laat je verrassen door de fijne woonaccessoires, meubels, verlichting en meer dat dit trendy interieurmerk te bieden heeft.

Alles van HK Living: van servies tot verlichting

Aan HKliving serviezen geen gebrek bij de Bijenkorf! De serviezen van HK Living hebben een aardse, natuurlijke look die lekker robuust is. In de collectie vind je onder andere borden, kommen, mokken en theepotten. Ook de meubels van HKliving mogen er zeker wezen. In deze collectie vind je een mooie mix tussen strak en modern ogende en vloeiende, natuurlijk ogende meubels. Kies uit onder andere kasten, stoelen en tafels. De collectie HKliving verlichting bevat zowel strakke industriële hanglampen als rieten hang- en tafellampen. Met de woonaccessoires van HKliving maak je het geheel helemaal af!