Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HKliving

Global living met de meubels en woonaccessoires van het Nederlandse merk HKliving. Dit originele, pure en eigentijdse woonlabel heeft een wereldse uitstraling. De items zijn veelal handgemaakt en hebben een eclectische twist. Bij de nieuwe collectie ligt de focus op detail in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten.

HKliving

484 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
484 artikelen

HKliving wonen bij de Bijenkorf

HK Living is een Nederlands merk dat zich graag laat inspireren door het verleden. Op dit moment zijn de jaren ’70 en de jaren ’80 jé van het bij HKliving. Voor de collecties hanteert HKliving een eclectische twist aan diverse stijlen die toch heel goed in harmonie met elkaar zijn. Laat je verrassen door de fijne woonaccessoires, meubels, verlichting en meer dat dit trendy interieurmerk te bieden heeft.

Alles van HK Living: van servies tot verlichting

Aan HKliving serviezen geen gebrek bij de Bijenkorf! De serviezen van HK Living hebben een aardse, natuurlijke look die lekker robuust is. In de collectie vind je onder andere borden, kommen, mokken en theepotten. Ook de meubels van HKliving mogen er zeker wezen. In deze collectie vind je een mooie mix tussen strak en modern ogende en vloeiende, natuurlijk ogende meubels. Kies uit onder andere kasten, stoelen en tafels. De collectie HKliving verlichting bevat zowel strakke industriële hanglampen als rieten hang- en tafellampen. Met de woonaccessoires van HKliving maak je het geheel helemaal af!

HKliving met korting vind je in de HKliving sale

Mag HKLiving servies in de vaatwasser?

Servies van HKLiving is vaatwasser – , magnetron – én ovenbestendig. HKLiving heeft recentelijk een nieuwe servieslijn uitgebracht met prachtige kopjes, kommen en borden in hun kenmerkende stijlvolle design. Bekijk het uitgebreide assortiment van HKliving kopjes en mokken voor een modieuze en elegante toevoeging aan jouw servies.

Wat voor soort servies heeft HKLiving?

HKLiving servies kan gezien worden als een ode aan de jaren 70, wat duidelijk terug te zien is in de kleuren en dessins. Kenmerkend voor de jaren 70 is onder andere de eerste maanlanding. Deze gebeurtenis is verwerkt in het inspirerende kosmische design van de HKLiving kopjes & mokken en HKLiving borden.