Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hourglass

Het dierproefvrije cosmeticamerk Hourglass staat voor innovatie, geavanceerde formules met actieve ingrediënten en integriteit. Luxe make-upproducten met oog voor milieu en natuur. Hourglass is sinds 2020 zelfs volledig vegan gegaan!

Hourglass

96 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
96 artikelen

Hourglass bij de Bijenkorf

Hourglass: hét vegan cosmeticamerk dat in 2004 is opgericht én waar menig beautyliefhebbers hart sneller van gaat kloppen. Het Amerikaanse merk staat vooral bekend om baanbrekende formules die wetenschap combineren met innovatieve ingrediënten. Dit resulteert in feilloze texturen en afwerkingen die het huidoppervlak omtoveren tot een onberispelijk canvas. Zo maken de Hourglass foundations het mogelijk om de huidteint te egaliseren, terwijl voedende ingrediënten tegelijkertijd de huid hydrateren. Een Hourglass concealer camoufleert daarentegen prominentere oneffenheden binnen een handomdraai.

Bewonder de schitterende Hourglass make-up

bestseller van Hourglass is het ‘Hourglass Ambient Lighting Palette’. Dit Hourglass palette beschikt over schitterende highlighters die de huid voorzien van een blurred effect en een stralende gloed. Een Hourglass bronzer en Hourglass blush is verrijkt met dezelfde soft focus technologie. Om je blikvangers óók in het zonnetje te zinnen, kun je rekenen op de Hourglass mascaras. De innovatieve formuleringen resulteren in va-va-voom volume en een hypotiserende blik. Je look maak je uiteraard af met een glanzende Hourglass lipgloss.