Hourglass

Het dierproefvrije cosmeticamerk Hourglass staat voor innovatie, geavanceerde formules met actieve ingrediënten en integriteit. Luxe make-upproducten met oog voor milieu en natuur. Hourglass zal in 2020 zelfs volledig vegan zijn!
  • Home
  • arrow-small__rightHourglass

Hourglass

89 artikelen
Filter & sorteer
89 artikelen

Hourglass bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf vind je binnenkort een fraai assortiment cosmetica van het award winnende Hourglass. Naast de missie van Hourglass om cruelty free cosmetica te produceren, zijn de make-up producten van Hourglass ook werkelijk schitterend verpakt! De Ambient™ Lighting-collectie bevat prachtig vormgegeven luxe paletten met highlighters, bronzers, poeders en blushers. Naast de Ambient™ Lighting-collectie bevat de cosmeticacollectie van Hourglass primers, foundation en setting powders. Ook bestsellers als de Unreal™ high shine volumizing lip gloss, Confession™ ultra slim high intensity lipstick en Caution™ extreme lash mascara bestel je binnenkort bij de webshop van de Bijenkorf.

Dierproefvrije cosmetica van hourglass

Het luxe cosmeticamerk Hourglass staat voor drieproefvrije cosmetica. Hourglass vindt dat schoonheid en integriteit synoniem zouden moeten zijn. Daarom is Hourglass compromisloos als het gaat om cosmetica produceren die op alle vlakken cruelty free is. Vele producten van Hourglass zijn vegan en zelfs glutenvrij. In de toekomst wil Hourglass volledig vegan zijn! Naast deze missie is Hourglass er ook op gericht op jouw schoonheid te benadrukken. De prachtige make-up producten van Hourglass zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten geen parabenen. Hourglass zorgt dus goed voor je huid én het milieu.