Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Prullenbakken

In ons ruime assortiment prullenbakken is er voor iedere ruimte en voor iedere voorkeur een geschikt exemplaar te vinden. Zo kun je onder andere kiezen uit pedaalemmers en touch prullenbakken in verschillende formaten. Bekijk de prullenbakken van topmerken als Simplehuman, Brabantia en Wesco.

142 artikelen
  • Pedaalemmers
  • Prullenbakken met deksel
  • Prullenbakken met sensor
  • Prullenbakken op pootjes
  • Touch prullenbakken
  • Vuilniszakken
Filter & sorteer
142 artikelen

In ons ruime assortiment prullenbakken is er voor iedere ruimte en voor iedere voorkeur een geschikt exemplaar te vinden. Zo kun je onder andere kiezen uit pedaalemmers en touch prullenbakken in verschillende formaten. Bekijk de prullenbakken van topmerken als Simplehuman, Brabantia en Wesco.

Prullenbakken bij de Bijenkorf

Noodzakelijk voor een schoon en opgeruimd huishouden: de prullenbak. In ons uitgebreide assortiment heb je de keuze uit prullenbakken in diverse soorten en maten. Van prullenbakken met deksel tot innovatief ontworpen prullenbakken met sensor: je vindt ze in de online shop van de Bijenkorf.

Van pedaalemmer tot dubbele afvalbak: kies uit diverse soorten prullenbakken

De pedaalemmer is een handig en hygiënisch soort prullenbak doordat je de handen vrijhoudt tijdens het weggooien van afval. In ons assortiment pedaalemmers vind je een ruime selectie exemplaren in diverse formaten. Zoek je een prullenbak die geheel aanraakvrij is? Bekijk dan onze collectie prullenbakken met sensor. Ook bieden wij een gevarieerde selectie aan touch-prullenbakken. Prullenbakken zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ga voor één van de witte prullenbakken uit ons assortiment voor afvalbakken die mooi staan in elke ruimte. Wil je eens wat anders dan anders? Bekijk dan de bruine prullenbakken uit ons assortiment.

Ontdek prullenbakken van verschillende merken

Met Brabantia prullenbakken zit je altijd goed. Dit populaire merk biedt een ruime variatie aan prullenbakken op pootjes, touch prullenbakken en prullenbakken met verschillende vakken. Hierdoor wordt afval scheiden nog makkelijker. De Wesco prullenbakken zijn op en top retro en zijn daarmee een stijlvolle en kleurrijke aanvulling op ieder keukeninterieur. Kies een kleur die bij jouw keuken past en geniet van dit prachtige design. De collectie Simplehuman prullenbakken bevat veel strak ontworpen exemplaren in neutrale kleuren. Hierdoor passen de prullenbakken gemakkelijk in elk interieur. Ook de Joseph Joseph prullenbakken uit ons assortiment zijn een uitstekende keuze. De afvalbakken van dit designlabel hebben een handig en stijlvol ontwerp. Vind een prullenbak die past bij jouw huishouden en geniet van een schoon huis.

Een stijlvolle prullenbak voor in ieder interieur

Prullenbakken staan vaak in het zicht, daarom is het belangrijk om een exemplaar te vinden dat bij jouw woonstijl past. Heb je een kleurrijk interieur? Vind dan een prullenbak in onze collectie die daarbij past. Ga bijvoorbeeld voor de kleurrijke roze prullenbakken uit ons assortiment of kies voor een wat subtielere kleur met één van de groene prullenbakken uit onze collectie. Als je gaat voor een zwarte prullenbak, zit je altijd goed. Zwart past overal mooi bij en het geeft iedere ruimte een luxe uitstraling. Ook de Aquanova prullenbakken uit ons assortiment staan mooi in elk interieur. De strak ontworpen afvalbakken van dit hoogwaardige merk geven jouw huis een stijlvolle uitstraling en daarnaast geniet je ook van functioneel design. Met deze prullenbakken geniet je elke dag weer van een schoon en opgeruimd huis.