Brabantia prullenbakken

Bekijk onze ruime collectie Brabantia prullenbakken en vind het exemplaar dat bij jouw huishouden past. Ga voor één van de Brabantia pedaalemmers, prullenbakken met deksel, touch prullenbakken of prullenbakken met pootjes.

38 artikelen
  • Pedaalemmers
  • Touch prullenbakken
  • Prullenbakken op pootjes
  • Prullenbakken met deksel
  • Accessoires
Filter & sorteer
38 artikelen
38 van 38 gezien

Bekijk onze ruime collectie Brabantia prullenbakken en vind het exemplaar dat bij jouw huishouden past. Ga voor één van de Brabantia pedaalemmers, prullenbakken met deksel, touch prullenbakken of prullenbakken met pootjes.

Brabantia prullenbakken bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk Brabantia bestaat sinds 1919 en ontwierp in 1952 hun eerste pedaalemmer. Duurzaamheid staat bij Brabantia hoog in het vaandel en dit zie je goed terugkomen in de producten. Zo is het merendeel van de prullenbakken cradle to cradle gecertificeerd. Dit houdt in dat de producten nog beter gerecycled kunnen worden. Daarnaast biedt Brabantia ook een ruim assortiment prullenbakken met vakken. Zo wordt afval scheiden nog makkelijker en draag je zelf ook een steentje bij aan een beter milieu.

Brabantia prullenbakken voor ieder huishouden

Een prullenbak is essentieel voor in elk huis. Of je nu een groot of klein huishouden hebt: een goede prullenbak maakt het makkelijker om een schoon en opgeruimd huis te creëren. Ga voor één van de functionele Brabantia prullenbakken met deksel of deponeer jouw afval in één van de gebruiksvriendelijke Brabantia pedaalemmers. Deze hebben een prachtig design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vind je altijd een prullenbak die past bij jouw interieur en geniet je nog meer van een schoon en opgeruimd huis. Ontdek de Brabantia prullenbakken uit ons assortiment en profiteer van de hoge kwaliteit van Brabantia prullenbakken.

Brabantia prullenbakken in verschillende kleuren

Een prullenbak staat altijd in het zicht, dus is het ook belangrijk om een exemplaar te kiezen dat bij jouw interieur past. Ga voor een felle kleur of houd het wat neutraler met rustige kleuren. Kies bijvoorbeeld voor één van de zwarte Brabantia prullenbakken. Deze geven iedere ruime een luxe uitstraling en staan prachtig in elk interieur. Ook de witte Brabantia prullenbakken zijn een uitstekende keuze. Deze frisse kleur laat jouw huis gelijk schoner lijken.