Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Brabantia prullenbakken

Bekijk onze ruime collectie Brabantia prullenbakken en vind het exemplaar dat bij jouw huishouden past. Ga voor één van de Brabantia pedaalemmers, prullenbakken met deksel, touch prullenbakken of prullenbakken met pootjes.

45 artikelen
  • Pedaalemmers
  • Prullenbakken met deksel
  • Prullenbakken op pootjes
  • Touch prullenbakken
  • Vuilniszakken
Filter & sorteer
45 artikelen
45 van 45 gezien

Bekijk onze ruime collectie Brabantia prullenbakken en vind het exemplaar dat bij jouw huishouden past. Ga voor één van de Brabantia pedaalemmers, prullenbakken met deksel, touch prullenbakken of prullenbakken met pootjes.

Brabantia prullenbakken bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk Brabantia bestaat sinds 1919 en ontwierp in 1952 hun eerste pedaalemmer. Duurzaamheid staat bij Brabantia hoog in het vaandel en dit zie je goed terugkomen in de producten. Zo is het merendeel van de prullenbakken cradle to cradle gecertificeerd. Dit houdt in dat de producten nog beter gerecycled kunnen worden. Daarnaast biedt Brabantia ook een ruim assortiment prullenbakken met vakken. Zo wordt afval scheiden nog makkelijker en draag je zelf ook een steentje bij aan een beter milieu.

Brabantia prullenbakken voor ieder huishouden

Een prullenbak is essentieel voor in elk huis. Of je nu een groot of klein huishouden hebt: een goede prullenbak maakt het makkelijker om een schoon en opgeruimd huis te creëren. Ga voor één van de functionele Brabantia touch bins of deponeer jouw afval in één van de gebruiksvriendelijke Brabantia pedaalemmers. Deze hebben een prachtig design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vind je altijd een prullenbak die past bij jouw interieur en geniet je nog meer van een schoon en opgeruimd huis. Ontdek de Brabantia prullenbakken uit ons assortiment ook in de Brabantia outlet en profiteer van de hoge kwaliteit van Brabantia prullenbakken.

Welke kleuren Brabantia prullenbakken zijn er?

Brabantia prullenbakken komen in verschillende kleuren, zowel fel als rustig. Zo kies je een prullenbak die bij jouw interieur past. Een zwarte Brabantia prullenbak heeft bijvoorbeeld een luxe uitstraling en staat prachtig in elk interieur. Of kies voor een witte Brabantia prullenbak, deze frisse kleur laat jouw huis gelijk schoner lijken.

Welke vuilniszak moet in mijn Brabantia prullenbak?

Voor een perfect passende vuilniszak kun je het beste voor de PerfectFit Brabantia vuilniszakken kiezen. Aan de binnenkant van je Brabantia prullenbak (en in de beschrijving op de website) kun je een code vinden die aangeeft welk formaat vuilniszak perfect is. Code O vuilniszakken zijn bijvoorbeeld 30L.