Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Advies Dyson Airwrap

Geschreven door

Phoebe, Content creator Beauty

Altijd al gedroomd van de perfect geföhnde haarlook vanuit huis? Met de Dyson Airwrap creëer je met de verschillende opzetstukken in een handomdraai volumineus, golvend of steil haar.

Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is een complete multistyler die het haar tegelijkertijd stylet en droogt. Dankzij zes opzetstukken kan het haar op verschillende manieren in model gebracht worden; van de mooiste krullen en golvend haar tot aan strak en glad haar.

De opzetstukken maken gebruik van een coanda-effect om het haar aan te trekken, waardoor het om het opzetstuk wordt gewikkeld. Dankzij een intelligente warmteregeling wordt de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde gemeten. Hierdoor blijft de temperatuur van de Airwrap altijd lager dan 150 °C. Met de bijgeleverde opbergdoos berg je jouw Airwrap-opzetstukken na gebruik veilig en in stijl op.

Ontdek Dyson Airwrap

Creëer volumineus, golvend, krullend of steil haar zonder extreme hitte

Kenmerken

Trekt haren aan met behulp van lucht

Het coanda-effect trekt haar aan en zorgt ervoor dat het haar om het opzetstuk heen wordt gewikkeld. Hierdoor zijn klemmen en hittebestendige handschoenen overbodig.

Drogen en stylen

Dankzij de krachtige luchtstroom in combinatie met gecontroleerde warmte worden vochtige haren gedroogd en tegelijkertijd gestyled, zonder extreme hitte te gebruiken.

Van volumineuze krullen tot aan gladde haren

De Dyson Airwrap bevat meerdere opzetstukken om golven in het haar te maken en het haar te krullen. De borstelopzetstukken maken het haar glad.

Opzetstukken

Pre-styling föhn

Maakt nat haar handdoekdroog, zodat het klaar is om te stylen.

Krulopzetstuk 30mm

Met het krulopzetstuk van 30mm creëer je volumineuze krullen en golvende lokken. Het opzetstuk draait rechtsom en linksom voor symmetrische krullen.

Krulopzetstuk 40mm

Creëer losse krullen of golvende lokken met de krulopzetstukken van 40mm. De linksom en rechtsom draaiende opzetstukken zorgen voor symmetrische krullen.

Stevige gladmakende borstel

De stevige gladmakende borstel maakt haar strakker, gladder, en houdt haar dat snel pluist in toom.

Zachte gladmakende borstel

Met de zachte gladmakende borstel creëer je glad en geföhnd haar. De fijne, ronde borstelharen voelen zacht aan op de hoofdhuid.

Ronde volumeborstel

Terwijl het haar droogt brengt de ronde volumeborstel het haar in model.

Specificaties

  • Producttype: Multistyler
  • Maximaal vermogen: 1300W
  • Gewicht: 581 gram
  • Snoerlengte: 2,67 meter
  • Aantal blaasstanden: 3
  • Temperatuurniveaus: 3
  • Aantal opzetstukken: 6
  • Gebruiksmodus: Netvoeding
  • Verpakkingsinhoud: Hairstyler, opzetstukken, opbergdoos, handleiding
  • Garantie: 2 jaar

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.