Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Advies Dyson Supersonic

Geschreven door

Phoebe, Content creator Beauty

Verlang je naar een voluminieuze, pluisvrije en glanzende coupe? Met de Dyson Supersonic en de bijbehorende opzetstukken heb je eindeloos veel mogelijkheden om de perfecte haarlook te creëren.

Dyson Supersonic

De Dyson Supersonic is een innovatieve föhn die het haar perfect in model brengt. Of je nu glad haar wilt of juist een volumineuze coupe wilt creëren; alles is mogelijk met deze Dyson haardroger. De ingebouwde V9 motor en de gecontroleerde luchtstroom zorgen ervoor dat jouw haar binnen een mum van tijd droog is. Dankzij een intelligente warmteregeling wordt de temperatuur van de luchtstroom 20 keer per seconde gemeten om zo beschadigd haar door hoge temperaturen te voorkomen.

Met de verschillende opzetstukken kun je jouw haar tegelijkertijd drogen en stylen. De Heat Shield technologie zorgt ervoor dat de buitenkant van het opzetstuk koel blijft, zodat je na het föhnen gemakkelijk van opzetstuk kan verwisselen. Om de haardroger zo licht mogelijk te maken, is de motor in de handgreep geplaatst. Hierdoor is de Dyson Supersonic uniek in design.

Ontdek Dyson Supersonic

Snel drogen en stylen zonder extreme hitte

Kenmerken

De negatieve ionen helpen statisch haar te verminderen

Dankzij de negatieve ionen in de Dyson Supersonic föhn wordt statisch haar geëlimineerd.

Snel drogen zonder extreme hitte

De Dyson föhn meet meer dan 40 keer per seconde de luchttemperatuur en voorkomt zo extreme beschadiging van het haar.

Drogen en stylen

Met behulp van de verschillende opzetstukken kan je jouw haar drogen en stylen tegelijkertijd.

Opzetstukken

Gentle Air opzetstuk

De Gentle Air opzetstuk is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid en fijn haar. De lucht verspreidt in een zachte, koele luchtstroom, terwijl het haar optimaal droogt.

Smoothing Nozzle opzetstuk

Creëer een gladde en natuurlijke look met de Smoothing Nozzle. Het haar droogt met een zachte en gecontroleerde luchtstroom.

Diffuser

Geef je krullen nog meer volume met de Diffuser. Pluizen worden geëlimineerd en prachtige golvende lokken worden gecreëerd.

Opzetstuk met brede tanden

Speciaal ontworpen voor krullend en getextureerd haar. Dankzij de robuuste tanden wordt het haar langer gemaakt terwijl het droogt.

Specificaties

  • Breedte: 10,7 cm
  • Diepte: 16,3 cm
  • Energiebron: snoeraansluiting
  • Fabrieksgarantie: 2 jaar
  • Gewicht: 3 kg
  • Inclusief: 3 opzetstukken / hengsel / anti-slipmatje
  • Luchtstroom: 41 liter per seconde
  • Snoerlengte: 2,7 meter
  • Vermogen: 1600 watt

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.