Winkels & Openingstijden
Klantenservice
De perfecte wenkbrauwen in 4 stappen met Charlotte Tilbury
Cosmetica
27
JUN '21

De perfecte wenkbrauwen in 4 stappen met Charlotte Tilbury

Ieder gezicht is uniek en voor iedereen is de perfecte wenkbrauw anders. Toch zijn de juiste keuzes en tools erg belangrijk om een mooie look te creëren. Want ook al zijn je wenkbrauwen oorspronkelijk bedoeld om je ogen te beschermen, ze zijn ook heel bepalend voor je uitstraling. Ontdek hoe je in 4 stappen de perfecte wenkbrauwen voor jouw gezicht creëert met de beste tools van Charlotte Tilbury.

Geschreven door
PhoebeContent creator beauty

Stap 1: Kies de juiste kleur

De eerste stap naar jouw ideale wenkbrauw, is het kiezen van de geschikte kleur voor jouw huid. Kijk hiervoor naar je haarkleur en kies een van de vele tinten van Charlotte Tilbury die hier dichtbij ligt. Vaak is dit een beetje donkerder dan je eigen wenkbrauwkleur, maar niet te donker. Zo voorkom je een strenge look en oogt je uiteindelijke wenkbrauw natuurlijk.

Stap 2: Bepaal jouw perfecte vorm

Om de perfecte vorm te bepalen voor jouw gezicht gebruik je de Brow Cheat van Charlotte Tilbury. Leg deze recht omhoog langs je neus voor het begin van je wenkbrauw en zet hier een klein streepje. Vervolgens leg je de tool van je neus langs het einde van je oog en zet je een streepje voor het einde van jouw ideale wenkbrauw.

Nu kun je beginnen met “haartjes” tekenen vanaf het begin tot het einde, met behulp van de lijntjes die je net hebt gezet. Door het superdunne uiteinde van de Brow Cheat kun je de dunne streepjes zetten en lijken deze haartjes net echt!

4 van 8 artikelen gezien


Stap 3: Gebruik geschikte tools

Om je wenkbrauwen voller te laten lijken, is het belangrijk om deze in te vullen met de juiste tools. Geef de zojuist gecreëerde "haartjes" meer body door ze aan te zetten met de Brow Lift van Charlotte Tilbury. Vervolgens verdik je jouw eigen wenkbrauwhaartjes door ze omhoog te borstelen met de Legendary Brows wenkbrauwgel. Hiermee creëer je een optische lift en geef je jouw wenkbrauwen extra textuur.

4 van 8 artikelen gezien


Stap 4: Zet de look vast

Natuurlijk wil je dat jouw perfecte wenkbrauwen de hele dag in vorm blijven. Hier zorg je voor door jouw wenkbrauwroutine af te sluiten met de Brow Fix van Charlotte Tilbury. Deze doorzichtige wenkbrauwgel blijft dag en nacht zitten en houdt jouw look 24 uur lang op zijn plek.

Schrijf je in voor de Charlotte Tilbury beauty masterclass en leer alle tips & tricks van de visagisten van dit hoogwaardige cosmeticamerk.

Lees meer