Feestelijke sieraden
Mode
30
OKT '22

Feestelijke sieraden voor najaar 2022

Het feestseizoen vraagt om aangeklede dinertafels waaraan blinkende sieraden tot hun recht komen. Van een goud zilveren set die nachtenlang blijft schitteren tot statement oorbellen die een uitgesproken, feestelijke touch toevoegen. Ontdek onze feestelijke sieraden om naar te verlangen.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode

Zilver en goud

Als er iets is waar we niet meer omheen kunnen, is het de combinatie van zilver en goud. De tegenpolen hebben modeseizoenen gekend waarin er geen connectie leek, maar vandaag de dag vormen ze een sterker duo dan ooit tevoren. Bij sieradenmerk TI SENTO - Milano vind je de match in verschillende vormen en maten om een volledige set samen te stellen.

Ontdek meer van TI SENTO - Milano

4 van 12 artikelen gezien


Minimalistisch

Ook minimalistische sieraden raken ons dit feestseizoen opnieuw. Het vergt precisie en vakmanschap om het bescheiden juweel te laten schitteren. Ons sieradenmerk Jackie weet precies wat we daarmee bedoelen. Draag een ketting die pure eenvoud uitstraalt zoals deze limited edition of ga enkel voor een aantal minimalistische ringen, geheel in 14k goud.

Ontdek meer van Jackie

4 van 12 artikelen gezien


Gehuld in goud

Met goud creëer je in een handomdraai een elegante en prominente look. Om het speels te maken, ga je voor chunky oorringen. Om het verfijnd te houden, kies je voor een esthetische medaillon ketting. Zoals deze gouden exemplaren van ons sieradenmerk Blush.

Ontdek meer van Blush

4 van 8 artikelen gezien


Denk groots

Durf tot slot een statement te maken met de meest bungelende armbanden, zwierige oorbellen en kleurrijke accenten. Zeker als je de afgelopen seizoenen nog wat terughoudender bent geweest, is dit het moment om groots en buiten de lijntjes te denken. Onder andere onze fashion oorbellen en ringen nemen je mee naar een fantasierijke modewereld waarin alles mag en kan.

Jouw statement accessoire

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer