Modetrends
Mode
11
SEP '22

Modetrends 2022 voor dames

Ben jij klaar voor een nieuw modeseizoen? We nodigen je uit om je meest gewaagde kant naar boven te halen. Van retro stukken tot kleurrijke blikvangers: upgrade je kledingkast met trending items en laat je verleiden door de modetrends van dit najaar.

Geschreven door
AnitaContent Creator Mode

Modetrend: elektrische kleuren

Daag jezelf uit deze herfst/winter en hul jezelf in sterk verzadigde kleuren als helder groen en bubblegum roze. Doorheen onze gehele jassen-, truien- en broekencollectie ontdek je ultieme blikvangers in deze sprekende tinten die het straatbeeld een stuk kleurrijker zullen maken.

Waan je in een kleurrijk paradijs

4 van 7 artikelen gezien


Modetrend: utility

Dit najaar krijgt de puffer jas een flinke upgrade: metallic finishes, opvallende kleuren en veelzijdige elementen: we zien het allemaal voorbij komen. Deze in-het-oog springende puffer jas van Parajumpers is reversible, wat betekent dat je hem ook binnenste buiten kan dragen, wat resulteert in een compleet nieuwe look. Combineer hem met een stoere cargo broek, die compleet on-trend is, en maak het af met een paar stoere boots.

Ontdek meer van Parajumpers

Modetrend: retro

Het komende jaar speelt comfort en vintage een grote rol in het modebeeld. We blikken terug naar de jaren '70 en geven we een eigen retro draai aan onze looks. Kies voor opgewekte kleuren en zachte stoffen voor een stijlvol geheel. Ontdek deze retro trend in de nieuwe collectie van designermerken als Gucci en Acne Studios.

Modetrend: athleisure

Op het randje van vertrouwd en onbekend: de athleisure trend is terug van weggeweest. Anno 2022 zetten wij comfort voorop, zonder onze stijl op te geven. Het wordt ook wel een combinatie genoemd van streetstyle met een gezonde levensstijl, en daar hechten we veel belang aan. Durf te spelen met sport- en loungekleding van GUESS, voor een echte ‘athleisure’ look. Maak het af met een paar chunky sneaker en je bent klaar om het straatbeeld op te gaan.

Sportief en comfortabel

Lees meer