Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Modetrends
Mode
16
AUG '23

Modetrends 2023 voor dames

Het doek gaat op voor het nieuwe modeseizoen. We geven het podium aan nieuwe merken en collecties, maar ook aan onszelf. Van transparante stoffen tot flamboyante prints: laat je inspireren door de herfst/winter modetrends van 2023.

Gecreëerd door
AnitaRedacteur Mode

Speels: schools & nostalgisch

Bij deze modetrend lijken de kleuren net uit een patisserie te komen en kleden we ons spelenderwijs aan. Pasteltinten als lichtroze, vanille en pistache zetten de toon voor een speels karakter en laten zien dat mode alles behalve serieus hoeft te zijn. In tegendeel zelfs, we zien nostalgische prints voorbij komen, die ons terugkatapulteren naar onze jeugd. Ga voor dagelijkse decadentie en pak je podium met vrolijke kleuren, speelse prints en uitgesproken accessoires.

Preppy en vrolijk

4 van 7 artikelen gezien


Rebels: robuust & gewaagd

We durven dit najaar te rebelleren met elastische materialen en spannende cut-outs, afkomstig uit de grunge scene: de huid wilt niet langer gevangen zitten. Modekleuren als fluorescerend groen, paars en roze voeren de boventoon en combineren we maar al te graag met glanzende materialen en transparante stoffen. Durf het rebelse randje op te zoeken en uit je comfortzone te stappen.

Sportief en rebels

Idyllisch: creatief & comfortabel

Met voorkeur aan vakmanschap en investeringsstukken zien we dit modeseizoen eenvoud en originaliteit hand in hand gaan. We kleden ons in knusse stoffen, die door middel van artisinale technieken zoals quilten en haken in kleurrijke variaties langskomen. Maar ook geinspireerd op de natuur zien we dierlijke prints, (faux)leer en warme tinten terug komen, die dienen als basis elementen voor je look. We geven er een creatieve en nonchalante draai en stapelen verschillende texturen over elkaar heen, soms met meerdere prints, voor een rustiek karakter.

Nonchalant en zacht

4 van 5 artikelen gezien


Lees meer