Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Schoenentrends
Mode
15
AUG '23

De schoenentrends voor herfst/winter 2023

Dit modeseizoen veroveren onder andere rebelse laarzen en klassieke pumps het straatbeeld. Ontdek deze trends en meer tussen onze schoenentrends voor herfst/winter 2023. Welke trend geef jij een podium?

Gecreëerd door
AnoukRedacteur Mode

Rebellie

De eerste trend die ons is opgevallen, heeft een rebelse ondertoon. Dit najaar mag je schoenengarderobe verleidelijk en tegelijkertijd een tikkeltje mysterieus zijn. Ga bijvoorbeeld voor een hoge plateauhak met een onmiskenbare glans of voor een robuust leer design met een puntneus.

Een gewaagde touch

4 van 8 artikelen gezien


De klassieke pump

Een terugkerend thema op de catwalk en het straatbeeld: de klassieke pump. Van Jonak's elfachtige hakken tot Nubikk's metallic variant en de geliefde Mary Jane pump. Je draagt de pump onder iedere outfit: van je meest casual look tot je formele werkoutfit. Dit is dan ook de trend waar je niet genoeg exemplaren van kan hebben.

Een historisch fenomeen

4 van 8 artikelen gezien


Kleurrijk pastel

Een kleurtrend die we dit najaar in opkomst zien, bestaat uit zachte tinten zoals suikerspin roze en mint. Oftewel het kleurenpalet waar we als kind ook voor zouden kiezen. Schoolse accenten en vrolijke toevoegingen hebben de voorkeur. Voor de ultieme comfort ga je het kleurrijke avontuur aan op sneakers.

Terug naar je kindertijd

4 van 8 artikelen gezien


Kniehoge laarzen

Al vele seizoenen een succesverhaal: de kniehoge laarzen. Voor herfst/winter 2023 zijn er zowel lossere varianten als traditionele, rechtvallende exemplaren. En zowel met een brede als een smalle blokhak of een platte zool. Sommige designs hebben wat weg van de originele paardrijlaars en ook deze is gespot op Fashion Week.

Tot op zekere hoogte

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer