Lingerie stijlgids
Mode
02
DEC '21

De lingeriegids voor de feestdagen

Van comfortabel chic tot bijzonder elegant: binnen deze lingeriegids vindt elke vrouw iets moois voor de feestdagen. Ontdek jouw favoriete stijl en pak tijdens de kerst uit met sexy lingerie. Hetgeen waardoor je zelfverzekerd aan het kerstdiner plaatsneemt.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode & Lifestyle

Comfortabel chic

Een body waarmee je je lichaam inpakt als een cadeautje, dat vind je bij Wolford. Dit elegante merk biedt de meest comfortabele lingerie. Terwijl het aanvoelt als een tweede huid door de allerzachtste materialen, is het vrouwelijk en chic voor het oog. In combinatie met de jarretelkousen creëer je een uiterst sexy geheel.

Ontdek het zelfverzekerde Wolford

4 van 5 artikelen gezien


Sterk en sensueel

Als er een lingeriemerk is dat zelfverzekerdheid en kracht uitstraalt, is het wel het sensuele Aubade. Met haar kanten, semi-transparante details en fijne afwerkingen kom je ongetwijfeld verleidelijk voor de dag. Ga voor romantisch rood, chic zwart of betoverend donkergroen.

Laat je verleiden door Aubade

4 van 6 artikelen gezien


Sexy zwart

Iets waar veel vrouwen zich in kunnen vinden en waarmee je op elke feestelijke gelegenheid goed zit, is sexy zwart. Bij de Bijenkorf vind je een rijk aanbod aan zwarte lingerie van verschillende merken. Van kant tot transparant en van bralettes tot perfect voorgevormde beugel bh's. Om ervoor te zorgen dat dit kerstcadeau aan jezelf compleet aansluit bij je lichaam, lees je ons online advies om jouw exacte maat berekenen of kom je langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Ontdek onze zwarte lingerie

4 van 5 artikelen gezien


Klassiek geheim

Klassieke lingeriesetjes die een perfecte laag vormen onder je kerstoutfit vind je bij Chantelle. De fijne materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat je lingerie netjes verborgen blijft, terwijl je vormen mooi naar voren komen. Ook na de feestdagen til je je garderobe naar een hoger niveau, aangezien de lingerie items een tijdloos jasje hebben.

Bewaak jouw geheim met Chantelle

4 van 8 artikelen gezien


Strik eromheen

Eenmaal in lingerie die jou laat stralen, rest er nog één item dat erom vraagt tijdens de kerstdagen te worden gedragen: een satijnen kimono. Hoewel deze aan een hangertje voor de spiegel al een beeldige indruk achterlaat, vormt het de strik om het cadeautje als het gaat om een lingerie outfit. Hunkemöller biedt de mooiste satijnen kimono's om een onvergetelijke feestdag in te beginnen en af te sluiten.

Ontdek de kimono's van Hunkemöller

Lees meer