Tassentrends
Mode
13
SEP '22

De tassentrends voor herfst/winter 2022

Een nieuw modeseizoen gaat gepaard met nieuwe trends. Van de party bag om het najaar uitbundig te vieren tot de kleurtrend bordeauxrood uit de gelijknamige wijnstreek. Ontdek welke tassentrend bij jou past en vul je tassengarderobe aan met één van onze betoverende merken.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode

Party bags

De party bag is één van de tassentrends dit modeseizoen en hoeft niet tot de feestdagen te wachten om te schitteren. Het hele seizoen door zorgt de trend voor een unieke upgrade van elke outfit. Het Britse label Kurt Geiger creëert prachtige exemplaren die keer op keer verrassen en een look zonder enige moeite spannender maken.

Ontdek meer van Kurt Geiger

4 van 12 artikelen gezien


De iconische tweed

Een andere trend waar men dit seizoen niet omheen kan - zoals te zien was in de herfst/winter Fashion Show van Chanel - is de iconische tweed-print. Niet alleen klassieke kledingstukken komen terug in tweed, ook tassen. Merken als GUESS draaien daar niet omheen en voegen tassen in tweed aan hun collectie toe om te bewijzen dat de geliefde stof zowel romantisch als enerverend is.

Ontdek meer van GUESS

4 van 12 artikelen gezien


Wijn uit Bordeaux

De kleurtrend die we dit seizoen omarmen binnen onze accessoires is bordeauxrood, oftewel de tint die je in gedachten naar de wijnvelden in Bordeaux vol druiven Cabernet Sauvignon, Malbec en Petit Verdot brengt. Vind een chique twist in bordeauxrood en draag de trend in verschillende kleurnuances om diepte te creëren.

Door een dieprood glas

4 van 6 artikelen gezien


Outerwear bag

Herfstachtige tinten als olijfgroen en otterbruin maken hun entree en dat zien we onder andere terug in de praktische, nostalgische outerwear rugzak van Herschel Supply. Match je accessoires met het herfstseizoen en ga voor functionele bijkomstigheden zoals regenbestendigheid en ruimte voor je zakelijke laptop of persoonlijke spullen.

Ontdek meer van Herschel Supply

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer