Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Tassentrends
Mode
15
AUG '23

De tassentrends voor herfst/winter 2023

Een nieuw modeseizoen vraagt om nieuwe trends. Van nostalgische baguettes en metallic tassen tot tijdloze klassiekers. Ontdek de tassentrends die we hebben gespot voor herfst/winter 2023 en zet jouw tassengarderobe op een podium.

Gecreëerd door
AnoukRedacteur Mode

Een vleugje nostalgie

Het is tijd om je arm candy uit de jaren '00 af te stoffen. Het afgelopen modeseizoen bewezen verschillende merken al dat historische exemplaren een herintrede maken en ook het komende seizoen kunnen we niet zonder. Iconische baguettes van onder andere GUESS staan opnieuw in de schijnwerpers.

Net als... Carrie Bradshaw

4 van 8 artikelen gezien


Metallic

Ook hoogglanzende afwerkingen vieren hoogtij binnen de modewereld. Het is een vorm van zelfexpressie waar men niet omheen kan. Draag een ton-sur-ton pak met een metallic tas om accent aan te brengen, combineer het met een sculpturale jurk voor de ultieme avondlook of met verschillende kleuren uit je garderobe voor een speels geheel.

Een verleidelijke twist

4 van 6 artikelen gezien


Natuurlijke tinten

Een andere investering die we dit modeseizoen terugzien, is een tas in een natuurlijke tint zoals mosgroen of kastanjebruin. Merken als Wandler en KAAI voegen verschillende designs in deze natuurlijke tinten aan hun collectie toe. Ongeacht het formaat en type tas, vormt dit palet een tijdloze en klassieke aanvulling op je tassengarderobe.

Dichter bij de natuur

4 van 8 artikelen gezien


Kleurstatement

Na minimalisme volgt maximalisme. Als we dan nog een trend mogen noemen die je juist aanmoedigt om minimalisme te mijden, is het een pop of color. Durf uit te pakken en een kleur toe te voegen die buiten je huidige kleurenpalet ligt, om je garderobe breeduit te verrijken en de meest diverse combinaties te maken. Onder andere bij deze merken vind je jouw snoepzakje.

Creëer je eigen snoepwinkel

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer