Trending beautymerken
Cosmetica
11
MRT '21

Trending in beautyland

Laat je inspireren door een selectie aan bijzonder mooie beautymerken en hun initiatieven. Onze beauty experts zijn op de hoogte van de laatste trends in beautyland en zijn continu voor jou op zoek naar echte pareltjes op gebied van make-up, haar- en gezichtsverzorging.

placeholder
Geschreven door
PhoebeContent creator beauty

Exclusief bij de Bijenkorf

Onze beauty experts doen er alles aan om het beste voor jou te selecteren. Van de nieuwste merken en de meest duurzame initiatieven tot echte musthaves die exclusief bij de Bijenkorf te koop zijn. Zo ook de Claudette Cheeck Duo palette van NARS. Een prachtige blushformule die zijdezacht aanbrengt en je voorziet van een natuurlijke gekleurde blos.

4 van 7 artikelen gezien


Maak je beauty routine duurzamer

Duurzaamheid is de toekomst. In het kader van het verduurzamen van je beauty routine is een navulverpakking echt een uitkomst. Het merk Dermalogica dat bekend staat om effectieve ingrediënten en langdurige huidverbetering heeft nu van de Daily Microfoliant een navulling uitgebracht. Win-win: zeer gemakkelijk in gebruik en minder plastic afval.

Organic make-up met impact

Bij de Bijenkorf vind je meerdere mooie organic make-up merken zoals bijvoorbeeld ILIA Beauty. De meest hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt om de langhoudende kleuren (met impact) en de voedende werking van de bestanddelen te garanderen. Dit merk heeft onder andere prachtige items voor de perfecte teint, maar met de Liquid Powder Chromatic Eye Tint maak jij van je ogen echte blikvangers.

4 van 12 artikelen gezien


Nieuwe merken in cosmetica

Ben je op zoek naar de nieuwste merken die onlangs zijn toegevoegd aan het cosmetica assortiment van de Bijenkorf met ieder een eigen en uniek verhaal? Of ben je benieuwd waar Hyaluronzuur, Retinol en Vitamine C nu voor staan en wat ze voor je huid kunnen betekenen? Lees nu alles over ingrediënten in cosmetica.