Vintage
Mode
06
AUG '21

De Bijenkorf introduceert vintage collectie

Stijl en duurzaamheid gaan hand in hand en dragen bij aan een groene toekomst. Ontdek vanaf deze maand bij de Bijenkorf een exclusief assortiment met prachtige vintage kledingstukken en accessoires van de mooiste designermerken.

placeholder
Geschreven door
AnitaContent creator damesmode

JUTKA & RISKA

Samen met JUTKA & RISKA heeft de Bijenkorf een vintage collectie samengesteld. De twee Nederlandse zussen van dit label begonnen in 2006 een vintage winkel in Amsterdam en hebben er inmiddels ook een in Haarlem en Antwerpen. Je vindt in deze collectie voor ieder wat wils: zowel merkloze, pre-owned items als luxe vintage stukken van designermerken met een knipoog naar de jaren 70-00.

Vintage damesmode

Met vintage koop je niet alleen een uniek kledingstuk of accessoire, je verlengt ook de levensduur van het product. Dit bespaart grondstoffen, energie en afval van een nieuw product én zorgt voor een groene toekomst.

The Collectives

Ook met het Nederlandse label The Collectives werkt de Bijenkorf samen om een unieke pre-loved en vintage collectie samen te stellen. De oprichster Aarti O'Varma startte al in 2019 met het verhuren van haar eigen creative/designer items en dit initiatief is nu uitgegroeid tot een concept wat meteen omard werd door menig modeliefhebber.

Speciaal voor De Bijenkorf is er nu een curated selectie van pre-loved en vintage items die vanaf deze maand verkrijgbaar zijn. Van CHANEL blazers tot aan Balenciaga pumps en Isabel Marant laarsjes: ontdek bij de Bijenkorf een selectie aan bijzondere kledingstukken en accessoires van The Collectives.

Vintage schoenen

Meestgestelde vragen

Ben je benieuwd naar meer of heb je vragen over vintage shoppen bij de Bijenkorf? Bekijk hier de meestgestelde vragen en laat je inspireren door onze Vintage collectie.