Vintage
Mode
13
JAN '22

Vintage bij de Bijenkorf

Stijl en duurzaamheid gaan hand in hand. Ontdek dit seizoen bij de Bijenkorf een exclusief assortiment met prachtige vintage kledingstukken en accessoires van de mooiste designermerken. Laat je betoveren door deze unieke items en bespaar de grondstoffen, energie en afval van een nieuw product.

Geschreven door
AnitaContent Creator Mode

JUTKA & RISKA

Samen met JUTKA & RISKA heeft de Bijenkorf een vintage collectie samengesteld. De twee Nederlandse zussen van dit label begonnen in 2006 een vintage winkel in Amsterdam en hebben er inmiddels ook één in Haarlem en Antwerpen. Je vindt in deze collectie voor ieder wat wils: zowel merkloze, pre-owned items als luxe vintage stukken van designermerken met een knipoog naar de jaren 70-00.

De items van JUTKA & RISKA zijn in al onze winkels en online te vinden.

Vintage damesmode

4 van 12 artikelen gezien


Met vintage koop je niet alleen een uniek kledingstuk of accessoire, je verlengt ook de levensduur van het product. Dit bespaart grondstoffen, energie en afval van een nieuw product.

The Collectives

Ook met het Nederlandse label The Collectives werkt de Bijenkorf samen aan een unieke pre-loved en vintage collectie. De oprichtster van The Collectives, Aarti O'Varma, startte in 2019 al met het verhuren van haar eigen creative/designer items. Dit initiatief is uitgegroeid tot een concept dat wordt omarmd door menig modeliefhebber.

Speciaal voor de Bijenkorf is er nu een selectie van tweedehands en vintage items online verkrijgbaar. Van CHANEL blazers tot Balenciaga pumps en Isabel Marant laarzen. Ontdek ons aanbod met bijzondere kledingstukken en accessoires van The Collectives.

Vintage schoenen

4 van 11 artikelen gezien


Meestgestelde vragen

Ben je benieuwd naar meer of heb je vragen over vintage shoppen bij de Bijenkorf? Bekijk hier de meestgestelde vragen of laat je inspireren door onze vintage collectie.

Lees meer