Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuwe collectie Modetrends dames 2020

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe modetrends. In tegenstelling tot voorafgaande seizoenen maken neon kleuren plaats voor natuurlijke tinten en zien we nostalgische silhouetten terugkomen. Wij zetten dé 4 grootste modetrends van 2020 voor je op een rij die het straatbeeld zullen domineren.

Modetrend: Natural neutrals

De afgelopen maanden zagen we de winters wit trend opkomen en in 2020 zet deze trend zich voort naar natural neutrals. We werden er mee overspoeld op catwalks van grote modemerken als Jacquemus, Givenchy en Bottega Veneta. Ga voor een effortless chic look en combineer van top tot teen verschillende beige tinten in één outfit.

Modetrend: Monochroom in paars

Durf je in 2020 uit je comfortzone te gaan? Kies dan voor een kleurrijke outfit en hul jezelf in een van dé modekleuren dit jaar: paars. Van pastel lila tot aan violet en van pakken tot aan jurken, je kan het zelf zo opvallend maken als je wilt. Ook in de vorm van nonchalante breisels komt paars uitstekend tot z’n recht.

Modetrend: Ballonmouwen

Al sinds de 16e eeuw maken de puffy sleeves keer op keer een comeback in de modewereld. Van Bianca Jagger tot Princess Diana, zowel royals als bekende celebs zijn tijdens verschillende gelegenheden gespot met deze trend. Ballonmouwen staan bekend om het krachtige effect, maar tegerlijkertijd ook het vrouwelijke silhouette. Een statement zal je er zeker mee maken.

Modetrend: Statement pakken

Tailoring speelt ook in 2020 een hoofdrol. Mooi scherp gesneden pakken, pantalons, blouses en trenchcoats en zelfs mantelpakjes zijn nog niet van het straatbeeld verdwenen. Formeel? Nee hoor. Anno 2020 mixen we deze items met sneakers en hoodies. Ook helemaal van nu: pakken in een uitgesproken statement kleur.

Damesmode Nieuwe collectie

Ben je benieuwd geworden naar meer? Laat je inspireren door onze gehele nieuwe collectie met nog meer items van onze topmerken. Bekijk de collectie