Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Mini-me: moeder- dochter kleding

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Of je nu een dag naar de kerstmarkt gaat of samen aan tafel zit tijdens het kerstdiner: hul jezelf en je dochter in de mooiste, matching outfits tijdens het feestseizoen en maak het samen magisch

Mini me: Casual chic

Moeder-dochter kleding hoeft nooit helemaal identiek te zijn. Durf te mixen en matchen met verschillende items en prints. Combineer een chique, witte blouse met een stijlvolle pantalon of een geprint rokje. Maak de outfits af met comfortabele accessoires van Barts die jou en de kleine de hele winter in stijl warm houden.

Mini me: Feestelijk

Een feestelijke gelegenheid zoals een kerstdiner of een kerstfeest is hét moment om helemaal uit te pakken. Kies voor jezelf en je dochter de mooiste kleding en accessoires voorzien van glitters, fluweel en andere bijzondere details.

Mini me: Casual

Een dagje shoppen in de stad of naar de kerstmarkt vraagt om een comfortabele outfit. Geef de looks een bijzondere touch door verschillende materialen te combineren, door bijvoorbeeld te kiezen voor een denim jack met een fluwelen broek. Sneakers mogen ook absoluut niet ontbreken bij deze outfit.

Damesmode Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende mode, sprankelende sieraden en feestelijke schoenen Laat je inspireren