Interview & it items 10 minuten met... Noor

Anouk, Content editor

Van Cannes en Florence naar Parijs en Ibiza. Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jet Lags, reist als influencer de wereld over en deelt dat met inspirerende foto's. Deze week spraken we Noor over haar persoonlijke stijl en wat wij binnenkort van haar kunnen verwachten.

Je doet van alles en daarom juist de vraag - wat doe je precies?
Ik heb een eigen sieradenmerk ‘Somewhere Someday’ en ik ben influencer. Ik post content op mijn Instagram-account en maak video’s voor mijn Youtube-kanaal. Op deze kanalen ga ik samenwerkingen aan met merken.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?
Elke week is anders. Ik reis veel voor samenwerkingen en contentcreatie, maar ik moet natuurlijk ook vaak op kantoor aanwezig zijn. Als ik in Amsterdam ben, zit ik vaak vol met afspraken. Dan werken we aan nieuwe projecten, maken we moodboards en ontwerpen we nieuwe sieraden.

Wat betekent mode voor jou?
Mode is voor mij een expressie van hoe ik me voel. Ik vind niets zo leuk als 's ochtends in m’n kast staan en iets uitzoeken dat aansluit bij mijn vibe. Ik volg de trends wel, maar vroeger meer dan nu eigenlijk. Ik ben de man repelling mode de laatste tijd een beetje zat bijvoorbeeld. Ik probeer dicht bij mezelf te blijven en ik houd van vrolijke kleding.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik draag altijd kleur en houd van rock ’n roll details bij mijn outfits. Daarnaast ben ik dol op vintage designerstukken en draag ik een heleboel accessoires.

Bij welke merken shop je het liefst?
Op dit moment zijn Balenciaga, Fendi en Dior mijn favoriete designermerken. Ik vind stiekem de logomania trend nog steeds heel erg leuk.

Waar haal je doorgaans je inspiratie vandaan?
Ik laat me het meest inspireren door andere personen. Ik kan heel lang op Pinterest verdwaald raken, vind streetstyle heel leuk om te bekijken, maar ik vind de stijl van Bella Hadid en Hailey Baldwin bijvoorbeeld ook leuk. Ik volg veel stylisten van bekende personen op Instagram, omdat ze altijd leuke inspiratiefoto’s posten.

Welk item uit jouw garderobe kun je niet wegdoen?
Absoluut mijn vintage Levi’s broek! Ik draag die het hele jaar door, zowel casual als dressed up.

Wat zijn jouw designer it items op dit moment?
Ik vind het zwarte Balenciaga T-shirt dat ik tijdens mijn shoot draag heel cool. Daarnaast wil ik graag nog een nieuwe Fendi logotas aanschaffen.

Als influencer ben je vaak in the picture. Hoe zorg je voor afwisseling in je looks?
Ik kleed me naar hoe ik me voel en dat is vaak anders. Soms heb ik echt zin om all out te gaan en er heel erg overdressed uit te zien. Maar op andere dagen draag ik liever iets comfortabels zoals een hoodie en dat zet ik dan natuurlijk ook gewoon op de foto.

Wat is de laatste look die je is bijgebleven?
De laatste look die ik geweldig vond was een kobaltblauwe two-piece die ik bij Hailey Baldwin zag. Ik probeer haar al de hele week te stalken en te googelen om te ontdekken waar het pak van is, maar dat is helaas tot op heden nog niet gelukt.

Wat zijn de beste items waar je in kunt investeren?
Goede jeans, een zwart bikerjasje en basic T-shirts.

En welke musthaves moet je het komende seizoen in je garderobe hebben?
Ik zie heel veel kleur in alle nieuwe collecties, dus er moet sowieso meer kleur aangeschaft worden. Verder vind ik - zoals ik eerder zei - tassen en T-shirts met logoprints helemaal geweldig.

Tot slot... Wat kunnen we de komende tijd van je verwachten?
Mijn eigen ontworpen collectie voor Superga komt deze week uit en is uiteraard ook te koop bij de Bijenkorf. En aan het einde van augustus ga ik in mijn eerste speelfilm spelen.

Meer aanbod

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe designercollectie? Laat je inspireren door alle designer it items van dit seizoen. Bekijk it items