Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Be all of you Trends kindermode 2019

Geschreven door

Karen, Content creator kindermode

De trends voor kindermode bewijzen dat het een zeer stijlvolle zomer voor de kleintjes onder ons wordt. Van hippe logoprints tot klassiek en streetstyle: wij zetten de kindermode trends van lente/zomer 2019 voor je op een rijtje.

Stoer & streetstyle

Ook binnen kindermode begint de streetstyle trend op te komen. Merken als Stone Island, Levi’s en Scotch Shrunk laten dit dan ook volop zien in hun collecties voor dit seizoen. In hun casual kindermode voor de lente en zomer vind je stuk voor stuk stoere items die je kunt mix & matchen met elkaar voor een outfit waarin jouw kind gegarandeerd de show steelt.

Hippe logoprints

Een kindermode trend die ook is overgewaaid vanuit dames- en herenmode is de logoprint. Een merk als Stella McCartney Kids verwerkt ze bijvoorbeeld opvallend en groots, en nieuw merk Les Coyotes des Paris juist weer wat meer subtiel. Tip: de logoprint is ook perfect om te combineren in een leuke streetstyle look voor kinderen.

Klassiek & kek

De kindermodetrends van 2019 laten veel vrolijke kleuren, prints en details zien, maar ook klassieke kindermode is nog altijd in. Denk aan een Bretonse streep voor meisjes of jongetjes die van top tot teen in Polo Ralph Lauren gekleed gaan. Wil je de klassieke trend voor kinderen net iets speelser maken? Bekijk dan eens dit hippe jasje van adidas.

Nieuwe collectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek hier de gehele nieuwe collectie voor kinderen.