Goed gekleed voor een gala

Geschreven door

Emma, Content Editor

Heb jij een gala of bal in het verschiet? Twijfel je over wat je moet dragen bij de dresscode black tie? Om antwoorden te geven op al je vragen, hebben we de do's en don'ts voor een black tie party op een rij gezet. Ook kun je de hulp inschakelen van onze Personal Styling Serivce. Zij helpen je graag.

Lingerie &
make-up

Een goede basis vorm je met de juiste make-up en lingerie. Zorg bij het aanschaffen van de bh dat je jouw jurk al in huis hebt, zodat je de perfecte match kan vinden. Hetzelfde geldt voor je make-up.

Voor heren

Voor heren is bij de dresscode black tie een smoking een must. Ga voor een diepzwart exemplaar met een krakend wit smokingoverhemd en manchetknopen. Ook zijn lakschoenen een must. Kortom: voor een man vergt het niet al te veel denkwerk, maar belangrijk is wel dat er wordt gekozen voor de juiste kledingstukken.

Voor dames

Voor dames is de lange jurk een must. Combineer deze met een klein tasje en fonkelende sieraden. Als je een rustige jurk draagt hoef je je niet in te houden met glitters; zo lang het geheel maar chic blijft. Qua schoenen zit je altijd goed met sexy sandalen, het liefst met een flinke hak. Als het aankomt op beenmode is een panty van maximaal 30 denier het devies.