Winkels & Openingstijden
Klantenservice

IRO

Het Franse kledingmerk IRO creëert items waarin een stijlvolle mix van Parijse en New Yorkse invloeden verenigd worden. In iedere collectie komen vrouwelijke en moderne silhouetten naar voren in unieke stoffen en ontwerpen.

IRO

169 artikelen
Filter & sorteer
169 artikelen

IRO bij de Bijenkorf

De mooiste kledingstukken uit de collectie van het Franse merk IRO shop je bij de Bijenkorf. Van zwierige IRO jurken tot stoere IRO T-shirts in verschillende kleuren. Voor de collecties wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen met neutrale prints. IRO laat zich inspireren door de Amerikaanse jaren zeventig, vrolijke Japanse waanzin en de Parijse romantiek. Met een kledingstuk uit de damescollectie van IRO creëer je in een handomdraai de perfecte je-ne-sais-quoi look.

Het anagram van Roi: IRO

Het in 2005 opgerichte merk IRO heeft haar naam te danken aan het Franse woord voor koning: roi. De twee broers en oprichters van het merk, Arik en Laurent Bitton, zaten voordat ze begonnen met IRO in de muziekindustrie. Invloeden van elektrische gitaren en poprock zijn tot op de dag van vandaag terug te vinden in de collecties. IRO maakt de perfecte kleding voor de coole, zelfverzekerde en nonchalante meid die trouw wil blijven aan zichzelf. Ieder seizoen weten de broers sublieme collecties te creëren die zowel van hoogwaardige kwaliteit, modieus als uniek zijn.