Isabel Marant

Het Franse merk Isabal Marant werd in 2012 razend populair door de Bekett sneakerwedge: de sneaker met een verstopte sleehak waar je langer door lijkt. Het merk staat niet alleen bekend om haar schoenen, maar ook om haar casual chique kleding.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightIsabel Marant
107 artikelen
Filter & sorteer
107 artikelen
48 van 107 gezien

Isabel Marant bij de Bijenkorf

Isabel Marant is een kledingmerk met een uitgesproken eigen stijl. Het etnische kleurgebruik in de bovenstukken en de kenmerkende schoenen van het merk zorgen ervoor dat Isabel Marant erg herkenbaar is. Het luxe materiaalgebruik en de mooie designs zorgen voor een ‘je ne sais quoi’-look..

Sneakers, boots en wedges van Isabel Marant

In 2012 bracht Isabel Marant de sneakers uit met een verborgen hak; ook wel wedges genoemd. Vooral de Bobby en Beckett sneakers zijn al jaren mateloos populair door de comfortabele pasvorm en mooie vormgeving. De ingebouwde hak vind je ook in de boots van Isabel Marant; hierdoor heb je én de stoere look van biker boots én win je aan lengte.

Isabel Marant

Het merk Isabel Marant werd in 1990 opgericht door de gelijknamige designer. Marant begon met het ontwerpen van truien en breisels onder de naam ‘Twen’. In 1994 breidde ze haar collectie uit met meer soorten kledingstukken en kreeg het merk haar huidige naam, Isabel Marant. In 2000 lanceerde ze de lijn Isabel Marant Étoile, een jongere en meer ‘Parisian chic’-stijl.