Winkels & Openingstijden
Klantenservice

JW PEI

Het modelabel JW PEI is in 2018 in Los Angeles opgericht en heeft een duidelijke missie: het leveren van on-trend tassen die een ethische en betaalbare keuze vertegenwoordigen. Verken het assortiment en ontdek de innovatieve stijl van de accessoires.

JW PEI

33 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Mini bags
Filter & sorteer
33 artikelen
33 van 33 gezien

JW PEI bij de Bijenkorf

In 2018 richtte echtpaar Stephanie Li en Yang Pei het modelabel JW PEI op in Los Angeles, met als doel om cutting-edge vegan designer tassen op de markt te brengen die niet alleen fashionable maar ook ethisch verantwoord en betaalbaar zijn. De tassen zijn voor iedere moderne vrouw, fashion hoort immers moeiteloos, inclusief en empowering te zijn volgens het modemerk. De JW PEI tassen zijn gemaakt van vegan leer en gerecycled PET, waarmee het merk haar impact op de aarde wilt minimaliseren.

Populaire JW PEI tassen van vegan leer

Bij de Bijenkorf vind je de trendy en betaalbare tassen van het Los Angeles-based modemerk JW PEI. De JW PEI tassen zijn ongekend populair, ook onder beroemdheden. Zo zijn meerdere stars gespot met de Gabbi JW PEI handtas in verschillende knallende kleuren. Daarnaast vind je ook fashionable JW PEI crossbodytassen en schoudertassen bij de Bijenkorf in uiteenlopende designs, zoals de Carly schoudertas met crocostructuur of de Maze crossbodytas met padded vlechtmotief. Ontdek de fashionable tassen van vegan leer bij de Bijenkorf!